Word Miten Poistaa Sivu

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5956

  +

  Miten poistaa sivu Wordissa?

  Jos olet koskaan yrittänyt poistaa sivun Word-asiakirjasta, huomaat pian, että se ei ole niin yksinkertaista kuin voisi ajatella. Tässä artikkelissa käymme läpi eri tapoja poistaa ylimääräinen sivu Word-asiakirjasta.

  1. Poista tarpeettomat rivit ja tyhjät kohdat

  Voit poistaa sivun Word-asiakirjasta yksinkertaisesti poistamalla tarpeettomat rivit tai tyhjät kohdat. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sivun lopussa olevaa tyhjää tilaa ja valitse ”Poista”. Jos tämä ei toimi, siirry seuraavaan vaihtoehtoon.

  2. Poista sivun pääte

  Sivun pääte voi olla sivun alkupäässä tai lopussa. Siirry ”Näytä” -välilehteen ja valitse ”Sivumarginaalit”. Tässä näet sivun marginaalit. Jos sivun pääte on nähtävissä, poista se napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Poista”.

  3. Muuta sivun muotoilua

  Toinen tapa poistaa ylimääräinen sivu Word-asiakirjasta on muuttaa sivun muotoilua. Jos esimerkiksi sivu sisältää vain yhden rivin, lisää toinen rivi niin, että sivu jakautuu kahteen. Tämä voi auttaa poistamaan ylimääräisen sivun.

  4. Poista sivun manuaalinen syöttö

  Joskus ylimääräinen sivu Word-asiakirjassa voi olla seurausta manuaalisesta syötöstä. Tarkista, että kaikki sivun manuaaliset syötteet on poistettu. Voit tehdä tämän siirtymällä ”Näytä” -välilehteen ja valitsemalla ”Merkitse kaikki sovelluksen alueet”. Tämä paljastaa kaikki piilotetut objektit, joita ei ole näkyvissä normaalitilassa. Poista kaikki ylimääräiset objektit.

  5. Valitse oikea sivunkoko ja suunta

  Olet ehkä valinnut väärän sivunkoon tai suunnan, mikä aiheuttaa ylimääräisen sivun. Varmista, että valitset oikean sivunkoon ja suunnan, jotta Word voi helposti hallita sivuja ja välttää ylimääräisen sivun syntymisen.

  6. Viimeinen keinoni

  Jos kaikki yllä olevat keinot eivät toimi, on viimeinen (mutta ei halutuin) vaihtoehto poistaa tekstin avulla. Voit yksinkertaisesti kopioida haluamasi tekstin ja liittää sen uuteen Word-asiakirjaan, johon ylimääräiset sivut eivät kopioidu.

  Nämä ovat muutamia tapoja poistaa ylimääräinen sivu Word-asiakirjasta. Käy läpi kaikki edellä mainitut vaiheet ja varmista, että tiedot ovat oikeassa muodossa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.