Virve Rosti Mitä Pidit

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #4421

  +

  Virve Rosti Mitä Pidit

  Kuka on Virve Rosti?

  Virve Rosti on suomalainen laulaja, joka on tullut tunnetuksi hittikappaleistaan kuten ”Sata salamaa” ja ”Kun Chicago kuoli”. Hän on yksi Suomen suosituimmista naisartisteista ja hänen uransa on kestänyt yli 40 vuotta.

  Uusi levy Mitä Pidit

  Virve Rosti julkaisi uuden levyn Mitä Pidit syksyllä 2020. Levyllä kuullaan uusia kappaleita sekä muutama vanhempi klassikko uudelleen sovitettuna. Levyn on tuottanut Rostin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja kitaristi Petri Somer.

  Minkälainen levy Mitä Pidit on?

  Levy sisältää sekä poppia että rokimpia sävelmiä. Rostin ääni kuulostaa edelleen upealta ja korostaa hyvin kappaleiden tunnelmaa. Vanhoista kappaleista uusiksi sovitettu versio ”Sata salamaa” yllättää iloisesti, sillä se on täysin erilainen kuin alkuperäinen versio. Levyn hitaammista kappaleista ”Kohtisuoraan” ja ”Mormonin tyttö” ovat kauniita balladeja, jotka pysäyttävät kuulijan.

  Kokemukseni levystä

  Kuuntelin levyn läpi muutaman kerran ja olen todella tyytyväinen siihen. On upeaa kuulla Rostin äänen edelleen kauniina ja levyllä on monipuolinen valikoima eri tyylisiä kappaleita. Erityisesti pidän uudesta versiosta ”Sata salamaa” – se todella yllätti minut positiivisesti.

  Yhteenveto

  Virve Rostin uusi levy Mitä Pidit on onnistunut kokonaisuus. Levy sisältää monipuolisen valikoiman eri tyylisiä kappaleita, jotka korostavat Rostin ääntä kauniisti. Vanhojen kappaleiden uudelleensovitukset ovat upeita ja levyllä on myös uusia hienoja kappaleita. Suosittelen lämpimästi levyn kuuntelemista kaikille Virve Rostin faneille.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.