Viisi Miestä Viikossa Mitä Heille Kuuluu Nyt

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #4001

  +

  Viisi miestä viikossa – mitä heille kuuluu nyt?

  Vanessa, 32v

  Vanessa kertoi ohjelmassa etsivänsä sopivaa puolisoa, mutta hänen suhteensa ovat julkisuudessa olleet vähissä ohjelman jälkeen. Tällä hetkellä hän on keskittynyt uraansa ja nauttii sinkkuelämästään. Hän on myös löytänyt uuden harrastuksen, crossfitin, joka pitää hänet kiireisenä ja hyvässä kunnossa.

  Venla, 26v

  Venla oli yksi ohjelman nuoremmista osallistujista ja hän laittoi itsensä likoon useamman kerran miehiä tavatessaan. Hänen suhteensa ohjelmassa oli haastava, mutta se päättyi positiivisesti. Venla ja hänen Viisi miestä viikossa -miehensä ovat edelleen yhdessä ja onnellisia.

  Nora, 42v

  Nora oli ohjelmassa yksi vanhemmista naisista ja hän oli jo aiemmin kärsinyt pettymyksistä parisuhteissaan. Vaikka hän ei löytänytkään ohjelman aikana rakkautta, hän kertoi saaneensa kaivattua itsevarmuutta ja oppineensa luottamaan itseensä enemmän. Hän on edelleen sinkku, mutta on avoin uusille kokemuksille.

  Juuso, 29v

  Juuso oli ohjelman ainoa miesosallistuja ja hän onnistui saamaan useita treffikumppaneita. Hän valitsi lopulta yhden heistä, mutta suhde päättyi ohjelman jälkeen. Juuso on nykyään onnellinen parisuhteessa ja hän kertoo oppineensa paljon itsestään ohjelman aikana.

  Aino, 34v

  Aino oli ohjelmassa erittäin suorapuheinen ja hänellä oli korkeat vaatimukset tulevalle kumppanilleen. Hän ei löytänyt ohjelman aikana sitä oikeaa, mutta hän kertoi ohjelman opettaneen hänelle paljon itsestään. Aino on nykyään onnellinen sinkku ja keskittyy töihin ja harrastuksiin.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Viisi miestä viikossa -ohjelma on tarjonnut osallistujilleen paljon erilaisia kokemuksia ja opetuksia. Vaikka ohjelma ei toimisikaan kaikille suhteen löytämisen välineenä, se voi auttaa kasvattamaan itsetuntemusta ja itsevarmuutta. Ohjelman osallistujat ovat kaikki löytäneet paikkansa elämässä, olivat he sitten parisuhteessa tai ei.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.