Tinder Social Miten Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #5648

  +

  Tinder Social – miten se toimii Suomessa

  Tinder, dating-sovellus, joka perustuu kasvokuvien pyyhkäisyyn vasemmalle tai oikealle, on tuonut markkinoille uuden lisäyksen nimeltä Tinder Social. Tämä ominaisuus on suunniteltu ystävyksille, jotka haluavat löytää muita ystäviä ja tapahtumia kaupungissa.

  Tinder Social aloitti toimintansa Yhdysvalloissa, Australiassa ja Intiassa vuonna 2016, ja nyt ominaisuus on saatavilla myös Suomessa.

  Kuinka Tinder Social toimii?

  Tinder Social toimii samalla tavalla kuin perinteinen Tinder. Ystävät voivat luoda ryhmän sovelluksessa, ja heidän profiilinsa yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi profiiliksi, jonka alapuolelle on lisätty ”Social”-nappi.

  Kun ryhmä on luotu, se voi selata muiden ryhmien profiileja ja kutsua heidät liittymään yhteiseen aktiviteettiin. Yksi henkilö ryhmästä luo ehdotuksen esimerkiksi illalliselle, ja mikäli kaikki ryhmässä hyväksyvät ehdotuksen, Tinder Social tekee varauksen.

  Tinder Socialista voi löytää kavereita ja tapahtumia, joihin ei muuten tulisi osallistuttua. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, joilla saattaa olla yhteisiä mielenkiinnonkohteita.

  Mikä on profiilin yksityisyystaso Tinder Socialissa?

  Tinder Socialin profiilien yksityisyyttä voidaan säätää samalla tavalla kuin perinteisessä Tinderissä. Käyttäjät voivat valita, haluavatko he näyttää yhteisen profiilinsa kaikille käyttäjille vai vain niille, jotka ovat saaneet henkilökohtaisen kutsun liittyä aktiviteettiin.

  Lisäksi käyttäjät voivat milloin tahansa poistua tapahtumasta ja poistaa yhteisen profiilin käytöstä.

  Onko Tinder Social turvallinen?

  Tinder Socialin turvallisuus on hyvin samanlainen kuin perinteisen Tinderin. Käyttäjät voivat päättää, kuinka paljon tietoa he haluavat paljastaa itsestään profiilissaan. Sovellusta käyttäessään on hyvä noudattaa tervettä järkeä ja huolehtia omasta turvallisuudestaan.

  Tinderin käyttäjät voivat raportoida tai estää muita käyttäjiä, mikäli he kokevat olevansa epävarmoja tai epämukavia.

  Yhteenveto

  Tinder Social on uusi ominaisuus dating-sovelluksessa, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä ja tutustua uusiin aktiviteetteihin kaupungissa. Käyttäjät voivat luoda ryhmiä ja kutsua muita käyttäjiä osallistumaan aktiviteettiin. Tinder Social tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, joilla saattaa olla yhteisiä mielenkiinnonkohteita, ja samalla se varmistaa käyttäjän profiilin yksityisyyden suojaamisen. On tärkeää muistaa, että oma turvallisuus on aina ykkösprioriteetti ja noudattaa tervettä järkeä sovelluksen käytössä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.