Tapaturmavakuutus Pohjola Mitä Korvaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #1568

  +
  Tapaturmavakuutus Pohjola – Mitä Korvaa?

  Tapaturmavakuutus on yksi tärkeimmistä vakuutuksista, joka suojaa sinua odottamattomilta tilanteilta. Se antaa taloudellisen turvan, jos tapaturma aiheuttaa pysyvän vamman tai sairauden.

  Pohjola tapaturmavakuutus voi auttaa sinua kattamaan lääkärikulut, hoitokulut, tilapäiset haitat, pysyvän vamman ja muut kustannukset, joita voi syntyä tapaturmassa. Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos et ole valmis käsittelemään yllättäviä taloudellisia menetyksiä.

  Tapaturmavakuutuksen kattavuus

  Pohjola tapaturmavakuutus tarjoaa kattavuuden, joka vaihtelee tapaturman tyypin ja vakavuuden mukaan. Yleensä tapaturmavakuutus korvaa seuraavat kulut:

  1. Lääkärikulut
  Tapaturman jälkeen joudut ehkä käymään lääkärissä, ja tämä voi maksaa paljon rahaa ilman vakuutusta. Pohjola tapaturmavakuutus voi korvata lääkärinkulut, mukaan lukien hoitokulut, lääkkeet ja fysioterapian.

  2. Tilapäiset haitat
  Jos tapaturma aiheuttaa tilapäisiä haittoja, kuten kipsin, tarvitset ehkä apua kotona tai työssäsi. Pohjola tapaturmavakuutus voi korvata nämä kustannukset, jotta voit palata normaaliin elämään mahdollisimman pian.

  3. Pysyvä vamma
  Jos tapaturma aiheuttaa pysyvän vamman, kuten raajojen menetyksen tai sokeuden, Pohjola tapaturmavakuutus voi korvata pysyvän haitan hinnan. Tämä voi antaa sinulle taloudellista turvaa tulevaisuudessa.

  Tapaturmavakuutuksen rajoitukset

  Pohjola tapaturmavakuutus voi tarjota paljon turvaa, mutta sen kattavuus ei ole rajaton. Pohjola tapaturmavakuutus ei yleensä kata seuraavia kustannuksia:

  1. Urheilu ja vaaralliset toimet
  Jos osallistut vaarallisiin urheilulajeihin tai harrastuksiin, Pohjola tapaturmavakuutus ei välttämättä kata loukkaantumisia.

  2. Itsemurha
  Jos loukkaannut tahallisesti, Pohjola tapaturmavakuutus ei välttämättä kata kustannuksia.

  3. Vakuutuksen jäädessä voimaan
  Jos et ole maksanut vakuutusmaksuja tai annat sen erääntyä ilman, että olet maksanut kaikki maksut, Pohjola tapaturmavakuutus ei kata sinua.

  Tapaturmavakuutusta ei saisi koskaan käyttää korvaamaan sairasvakuutusta tai muuta terveydenhuoltoa. Pohjola tapaturmavakuutus on tarkoitettu vain tapaturman varalle.

  Miten hankkia Pohjola tapaturmavakuutus?

  Pohjola tapaturmavakuutus on mahdollista hankkia erikseen tai osana laajempaa vakuutuspakettia. Voit käydä Pohjolan verkkosivuilla tai ottaa yhteyttä Pohjolan asiakaspalveluun, joka auttaa sinua määrittelemään tarvitsemasi vakuutuksen.

  Lopuksi

  Pohjola tapaturmavakuutus on tärkeä vakuutus, joka antaa sinulle taloudellisen turvan, jos joudut tapaturman uhriksi. Huolimatta siitä, tarvitsetko tapaturmavakuutusta vai et, on tärkeää olla tietoinen kaikesta korvauskäytännöstä, rajoituksista ja kattavuusrajoituksista. Siten voit valita itsellesi sopivan vakuutuksen ja varmistaa, että olet optimaalisesti suojattu odottamattomilta tilanteilta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.