Tallink Pre Order Miten Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #3613

  +
  Tallink Pre Order – Miten Toimii?

  Tallink Pre Order -palvelu on suunniteltu helpottamaan matkailijoiden elämää. Monilla meistä on kokenut matkanjärjestelyjen stressinousun, joka alkaa jo ennen matkan alkua. Mitä otan mukaan? Mihin aikaan lentoni lähtee? Mitä syön matkallani? Nämä ovat joitain kysymyksiä, joita matkustajat miettivät ennen loman alkua. Yksi tapa helpottaa loman valmistelua on käyttää Tallink Pre Order -palvelua.

  Tallink Pre Order -palvelu on verkkokauppa, joka sijaitsee Tallink Silja -verkkosivustolla. Siellä matkustajat voivat tilata elintarvikkeita, juomia ja muita matkan aikana tarvittavia tuotteita etukäteen, ja ne odottavat heitä laivalla saapuessaan.

  Tilauksen tekeminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain mennä verkkokauppaan ja valita haluamasi tuotteet. Voit hakea verkosta suosikkibrändisi kuten Fazer, Marimekko ja Iittala tuotteita. Voit tilata juomia, virvokkeita, alkoholia ja välipaloja laivallematkalle. Tarjolla on myös muita hyödyllisiä tuotteita, kuten matkalaukkuja, elektroniikkaa ja hajuvesiä.

  Kun olet valinnut tuotteet, sinun on kirjauduttava sisään tai rekisteröidyttävä, jotta voit tehdä tilauksen. Ilmoita henkilökohtaiset tietosi ja paina sitten ”Finalize Order” -painiketta. Tilauksesi on nyt valmis, ja noudatamme tavaroitasi laivalla.

  Vanhoilla laivoilla tehdyt tilaukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen matkaa, ja uusilla aluksilla tehdyt tilaukset on tehtävä viimeistään yhden päivän ennen matkaa.

  Laivalla Tilatut Tavarat

  Tilattujen tavaroiden noutaminen tapahtuu laivalla, ja toimitustila on aluksen myymälä. Kun olet saapunut laivalle, mene viivakooditiskille, joka sijaitsee yleensä laivan aulassa. Älä unohda ottaa mukaasi tilausvahvistusta tai henkilöllisyystodistusta, kun haet tilaamasi tuotteet.

  Verkkokaupasta tilattuihin tuotteisiin voi liittyä etuja, kuten ilmaisia juomia tai alennuksia seuraavasta tilauksesta. Se on yksi tapa, jolla Tallink Silja kannustaa ihmisiä käyttämään palveluaan.

  Yhteenveto

  Tallink Pre Order -palvelu on suosittu tapa varautua laivamatkalle Suomessa. Se varmistaa, että kaikki mitä tarvitset on saatavilla, kun astut laivalle. Tilausprosessi on helppo ja yksinkertainen, ja verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet. Verkkokaupasta tilaaminen voi olla myös edullisempaa kuin ostaminen laivalla. Muista tilata tuotteet viimeistään kaksi päivää ennen matkaasi, jos aiot matkustaa vanhalla aluksella, ja yhden päivän ennen matkaasi, jos matkustat uudella laivalla.

  Tallink Pre Order on yksi suosituimmista tavoista varmistaa, että kaikki tarvikkeet ovat saatavilla laivamatkan aikana. Se on myös hyödyllinen, jos haluat säästää rahaa tai jos haluat välttää ylimääräistä stressiä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.