Spotify Miten Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #728

  +
  Spotify on musiikin suoratoistopalvelu, joka on nykyään yksi maailman suosituimmista tavoista kuunnella musiikkia. Sen ei tarvitse olla vain musiikin kuuntelu, sillä sillä on myös podcasteja ja muita ääniteoksia. Jos olet juuri aloittanut Spotifyn käytön tai olet aiemmin kuunnellut musiikkia eri tavalla, tässä on lyhyt opas Spotifyn käyttöön.

  Ensimmäinen askel on luoda Spotify-tili. Voit tehdä sen ilmaiseksi verkkosivustolla tai ladattavalla mobiilisovelluksella. Kun sinulla on tili, voit aloittaa musiikin kuuntelun.

  Spotifyssa voit selata ja löytää musiikkia monella eri tavalla. Voit etsiä tiettyä artistia tai kappaletta, selata soittolistoja ja albumilistoja, tai käyttää suosituksia, jotka Spotify ehdottaa sinulle käyttäytymisellesi perustuen. Voit myös luoda omia soittolistoja, lisätä kappaleita kirjastoon ja jakaa niitä ystävien kanssa.

  Kun olet löytänyt kappaleen, voit toistaa sen napauttamalla sitä. Jos haluat kuunnella jotain muuta, voit selata soittolistoja, albumilistoja tai tehdä hakuja. Spotifyn soittolistoja käytetään paljon, sillä ne koostuvat suosituimmista kappaleista ja Spotifyn suosittelemista kappaleista. Voit helposti valita musiikkia, jonka perusteella haluat kuunnella: esimerkiksi voit valita musiikin tyylilajin, vuoden tai ikäluokan perusteella.

  Jos et tiedä, mitä kuunnella, Spotifyn suositukset auttavat. Valitse profiilisi ja saat suosituksia sen mukaan, mitä olet aiemmin kuunnellut ja käyttänyt. Tämä on hyvä tapa löytää uutta musiikkia.

  Joskus haluat luoda oman soittolistan ja lisätä siihen omat valintasi. Jos haluat lisätä kappaleen soittolistaasi, napauta kappaleen oikealla puolella olevaa plus-merkkiä. Lisäksi voit perustaa oman radiokanavan valitsemalla edellisen aiheen tai kappaleen ja aloittamalla radiokanavan rakentamisen. Spotify käyttää algoritmeja, jotka kartoittavat musiikkimakusi ja alkavat valita sinulle uutta musiikkia perustuen tekemiisi valintoihin.

  Voit myös pelata musiikkia kaiuttimista tietokoneeseen tai Bluetooth-yhteydellä. Oletuksena musiikki soi vain älypuhelimessa tai tietokoneessa, joten jos haluat kuunnella musiikkia kaiuttimista, voit yhdistää laitteen Bluetooh-yhteydellä.

  Yhtenä eduna Spotifyssa on, että voit jakaa soittolistoja tai kappaleita helposti. Voit jakaa musiikkia ystävillesi painamalla jakopainiketta ja valita sovellusten listalta viestin tai sähköpostin. Voit myös jakaa kappaleita sosiaalisen median kautta.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Spotify on erittäin helppo käyttää, ja sillä on paljon ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua löytämään uutta musiikkia tai jakamaan musiikkia ystävien kanssa. Voit piakkoin huomata, että tulet käyttämään käyttöliittymän kaikkia hienouksia tai jopa kehittämään omia taitojasi kokoamalla omia soittolistoja. Joka tapauksessa, voit nyt aloittaa Spotifyn käytön ja nauttia upeasta musiikin valikoimasta, joka on vain käden ulottuvilla.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.