Sonna Me De Mite Kure

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1806

  +

  Sonna Me De Mite Kure – Kokkaa Japanilaisesti Kotona

  Mitä on Sonna Me De Mite Kure?

  Sonna Me De Mite Kure on japanilainen ruoanlaittovideo, joka tarkoittaa suomeksi ”katso minua ja kokkaa”. Nimestään huolimatta Sonna Me De Mite Kure ei ole pelkkä ruoanlaittovideo, vaan se on koko konsepti ja intohimo ruoanlaittoa kohtaan.

  Hiroko Liston, japanilaissyntyinen ruokakulttuurin ammattilainen, on kehittänyt Sonna Me De Mite Kure -konseptin. Liston on asunut Britanniassa yli 25 vuotta, mutta hän ei ole unohtanut japanilaisia ruokaperinteitä. Hänen tavoitteenaan oli luoda videoita, jotka yhdistävät meille suomalaisillekin tuttuja raaka-aineita japanilaiseen ruokakulttuuriin.

  Mitä Sonna Me De Mite Kure -videoissa tapahtuu?

  Sonna Me De Mite Kure videoiden tarkoituksena on tarjota helppoja ja nopeita ohjeita ja inspiraatiota japanilaisten ruokalajien valmistamiseen kotona. Videot sisältävät reseptejä, ruoanlaitto-ohjeita, tekniikoita ja vinkkejä helppoihin aasialaisiin ruokiin. Hiroko Liston opastaa katsojia askel-askeleelta läpi valmistusprosessin, jotta japanilaisen ruoanlaiton salaisuudet avautuisivat myös meille.

  Videoissa käytetään yksinkertaisia raaka-aineita, kuten riisiä, nuudeleita, tonnikalaa, kurkkua ja avokadoa. Valmistusvaiheet videoidaan lähietäisyydeltä, jotta katsojat voivat nähdä tarkasti, miten ruoat valmistetaan. Tärkeää on myös, että videoiden alussa nähdään kaikki tarvittavat ainekset, joten valmistus sujuu helposti kotikeittiössä.

  Miksi Sonna Me De Mite Kure on hyvä video kobaleissa?

  Sonna Me De Mite Kure tarjoaa inspiroivia reseptejä ja helppoja vinkkejä japanilaisia ruokia varten, jotka voivat yksinkertaisesti nostaa jokapäiväisen ateriani uudelle tasolle. Useimmat reseptit ovat terveellisiä ja sisältävät paljon kuitua ja proteiineja. Videoissa käytetään myös paljon kasviksia, mikä on erityisen hyvä asia niille, jotka haluavat syödä terveellisesti ja hieman kevyemmin.

  Sonna Me De Mite Kure -verkkosivusto tarjoaa myös erilaisia reseptejä ja vinkkejä japanilaisen ruoan valmistukseen. Sivusto on selkeä ja helposti navigoitava, joten siitä löytyy varmasti helppo resepti myös aloittelijoille.

  Johtopäätös

  Sonna Me De Mite Kure on loistava tapa tarjota japanilaista ruokakulttuuria ja samalla inspiroida ihmisiä laittamaan ruokaa kotona. Videot ovat helppoja seurata ja tarjoavat inspiraatiota uusien japanilaisten ruokalajien kokeiluun. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan Sonna Me De Mite Kure -ideoita ja laajentamaan omaa ruokakulttuuria!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.