Saa Mitä Haluat Ilkka Koppelomäki

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #813

  +
  Saa Mitä Haluat Ilkka Koppelomäki – mitä se tarkoittaa ja miten se voisi hyödyttää juuri sinua?

  Saa Mitä Haluat -konsepti on tullut tutuksi monille henkilöille ympäri maailmaa kirjailija Napoleon Hillin teoksen Saa Mitä Haluat avulla. Kirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1937 ja sen jälkeen sitä on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirja käsitteli henkilökohtaista kasvua, motivaatiota sekä menestyksen saavuttamista. Sen myötä Saa Mitä Haluat -ajattelu on levinnyt laajalti.

  Maailmanlaajuisesti tunnettu ajatus on tullut myös Suomen markkinoille, kun Suomen Saa Mitä Haluat -valmentajana toimiva Ilkka Koppelomäki on tutustuttanut ajattelumallin tuomaan muutosta suomalaisten elämään.

  Ajattelumalli perustuu siihen, että jos henkilö aidosti uskoo tavoitteensa saavuttamiseen ja on valmis uhraamaan itsestään paljon, menestys on mahdollista. Menestyksen ohella ajattelumallin kannattajille on tärkeää, että he tutkivat omaa persoonallisuuttaan ja henkisiä piirteitään. Tämä auttaa ymmärtämään itsensä paremmin ja kehittämään omia vahvuuksiaan.

  Ajattelumalli ohjaa henkilöitä katsomaan maailmaa positiivisin silmin ja houkuttelee hyviä asioita elämään. Positiivisten ajatusten ja toimien kautta henkilö voi olla vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman ja ihmisten kanssa tavalla, joka edistää henkilökohtaista kasvua.

  Ajattelumallia voidaan hyödyntää monilla eri elämänalueilla, kuten urheilussa, terveydenhuollossa ja liiketoiminnassa. Se on myös vakava vaihtoehto henkilöille, jotka taistelevat sairaalloisen pelon, epämukavuusalueiden pelon ja epävarmuuden kanssa.

  Saa Mitä Haluat ajattelumalli antaa paljon tukea ja voimavaroja ihmisille elämässään ja edistää henkilön itsetuntemusta. Koppolomäki korostaa, että menestyksen ja onnellisuuden tapahtuessa on tärkeää muistaa, miten ne saavutettiin ja miten sen teki. Hän sanoo, että ihmisen henkilökohtainen kasvu on merkittävintä henkilön elämässä ja se voi olla avain tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

  Jos haluat menestyä elämässäsi ja saada haluamasi, Saa Mitä Haluat -ajattelumallin soveltaminen elämääsi voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ajattelumallin soveltaminen elämään kannattaa aloittaa sitoutumalla omaan kasvuun, tavoitteiden asettamiseen, oppimiseen uusista tiedoista ja taidoista, sekä positiivisen mielen kehittämiseen.

  Ilkka Koppelomäki tarjoaa valmennuksia Saa Mitä Haluat -ajattelumallista ja auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi tavoitteet. Ole siis rohkea ja ota askel kohti menestyksen ja onnellisuuden saavuttamista – Saa Mitä Haluat!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.