Miten Yllättää Mies Seksuaalisesti

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1131

  +
  Miten Yllättää Mies Seksuaalisesti

  Seksuaalinen tyytyväisyys on tärkeä osa parisuhdetta. Kuten tiedät, miehet ovat visuaalisia olentoja, ja seksuaalinen vetovoima on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka piristävät heidän mielialaansa. Joten, naisena, miten voit yllättää miehesi seksuaalisesti? Tässä on muutamia vinkkejä:

  1. Käytä seksiä houkuttelevasti

  Seksi ei ole aina vain fyysistä läheisyyttä. Se voi olla myös tapa löytää uusia tapoja kertoa, että rakastat kumppaniasi. Toimiva vuorovaikutus ulottuu makuuhuoneen ulkopuolelle. Kommunikoi kumppanisi kanssa, jaa kuvia, joko äärimmäisen rohkeita tai pehmeämpiä. Ole luova!

  2. Aseta leikit ensisijaiseksi

  Jokainen on erilainen, ja jokainen haluaa nauttia seksuaalisesta suhteesta eri tavalla. Toiset pitävät vaihtelevasta seksistä, toiset taas haluavat sitä ennustettavammin. On tärkeää löytää mielekäs tasapaino näiden välillä ja asettaa leikit ensisijaiseksi, jos niitä kumppanisi haluaa. Voit kokeilla hyväilemistä, pidätystä, sidontaa, dominantteja tai alistuvia rooleja, leikkimielellisyyttä tai mitä vain kumpikin haluaa.

  3. Löydä hänen erogeenisiä alueitaan

  Eroottisuus ei ole puristettu vain sukupuolielimiin. Kummassakin muussa kehon osassa voi olla erogeenisia alueita. Kokeile erilaista kosketusta ja erilaisia alueita, esimerkiksi korvia, niskaa, suun ympärillä olevia alueita ja rintakehää. Kun opit kumppanisi kehon osat, voit oppia myös seksuaalisia painikkeita, jodetka herättävät häntä.

  4. kokeile uusia paikkoja

  Tottumus ehkäisee tylsyyttä, ja joskus tämän normaalin kaavan katkaiseminen voi olla hintaista. Kokeile seksuaalisesti hänet eri paikoissa, kuten kylpyhuoneessa, keittiössä tai puistossa, ja kokeile erilaisia asentoja. Käytä mielikuvitustasi ja löydät kaikista mahdollisuuksista aina jotain uutta ja kiinnostavaa.

  5. Ota yhteys hänen surunhetkiinsä

  Pahoinvointi, stressi ja ahdistus voivat estää kumppanisi nauttimisen seksuaalisuudesta. Ole kumppanisi ”Aaron” ja tarjoa hänelle hellittävää ja rauhoittavaa hierontaa pitkän päivän päätteeksi. Tämä voi auttaa vapauttamaan hänen sai, mikä voi johtaa miellyttävämpään seksiin myöhemmin.

  Loppujen lopuksi seksi on parisuhteen tärkeä osa, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia intiimiin läheisyyteen ja nautintoon. Kokeile näitä vinkkejä, ja löytäkää yhdessä uusia tapoja tuoda seksuaalista iloa elämäänne. Muista kuitenkin, että tämä on kahden kauppa, joten varmista, että kumppanisi on samaa mieltä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.