Miten Yhdistää Ps4 Ohjain

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #6214

  +
  Miten Yhdistää PS4-ohjain

  PS4-ohjaimen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa, mutta siihen saattaa liittyä joitakin ongelmia, jos yrität kytkeä sen ensimmäistä kertaa tai olet unohtanut tavan. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää PS4-ohjaimen helposti ja vaivattomasti.

  Vaihe 1: Lataa PS4-ohjain

  Ennen kuin yhdistät ohjaimen, varmista, että se on ladattu riittävästi käyttöä varten. PS4-ohjain voidaan ladata tietokoneeseen tai USB-laturiin kytkeytyen. Suositeltava latausaika on noin yksi tunti.

  Vaihe 2: Yhdistä ohjain PS4-konsoliin

  Yhdistä PS4-ohjain PS4-konsoliin USB-kaapelin avulla. USB-kaapelin tulisi olla mukana ohjaimessa. Kytkemällä ohjaimen suoraan konsoliin voit välttää mahdollisia yhteysongelmia.

  Vaihe 3: Paina ohjaimen PS-näppäintä

  Paina ohjaimen PS-näppäintä, joka sijaitsee ohjaimen keskellä. Tämä käynnistää ohjaimen ja se yrittää yhdistää automaattisesti PS4-konsoliin.

  Vaihe 4: Odota yhteys

  Odota, että ohjain muodostaa yhteyden PS4-konsoliin. Kun ohjaimen valo syttyy ja jää pysyvästi päälle, se tarkoittaa, että ohjain on onnistuneesti yhdistetty konsoliin.

  Vaihe 5: Kokeile ohjainta

  Kun ohjain on yhdistetty, voit testata sen toimivuuden. Kokeile kosketuslevyä, painikkeita ja vipuja sekä varmista, että kaikki toimii oikein.

  Vaihe 6: Käytä ohjaimen ominaisuuksia

  PS4-ohjaimessa on monia ominaisuuksia, joita et ehkä ole huomannut käyttää, kuten kaiuttimet ja liike-ohjaus. Tarkista ohjaimen asetukset, jotta voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia.

  Yhteenveto

  PS4-ohjaimen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa, kun käytät oikeaa menetelmää. Tärkeimpiä asioita ovat USB-kaapelin käyttö yhteyden varmistamiseksi, PS-näppäimen painaminen, kun ohjain on yhteydessä konsoliin, ja kaikkien ominaisuuksien käyttäminen. Jos sinulla on ongelmia yhdistämisessä tai ohjaimessa on vikoja, ota yhteys Sony-tukeen. Älä anna ongelmien estää sinua nauttimasta PS4-pelikokemuksesta!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.