Miten Yhdistää Kaksi Jbl Kaiutinta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #2745

  +
  Miten Yhdistää Kaksi JBL Kaiutinta

  Jos omistat kaksi JBL-kaiutinta ja haluat yhdistää ne, tässä on muutama vaihtoehto, jotka auttavat sinua parantamaan äänikokemusta. Ennen kuin aloitat, varmista, että molemmat kaiuttimet ovat täyteen ladattu ja että niissä on valmiustila.

  Bluetooth-yhteys

  JBL-kaiuttimet voidaan yhdistää Bluetooth-yhteydellä. Tämä on nopea ja helppo tapa luoda kahden kaiuttimen langaton yhteys. Tässä on lyhyt ohje Bluetooth-yhteyden muodostamiseen kahden JBL-kaiuttimen välillä.

  Vaihe #1:

  Varmista, että molemmat kaiuttimet ovat yhdistettyinä samaan mobiililaitteeseen Bluetoothin kautta.

  Vaihe #2:

  Valitse päätelaitteessa JBL-sovellus ja lisää uusi laite. Seuraa käyttöohjeita, jotka löydät sovelluksen käyttöohjeista.

  Vaihe #3:

  Kun olet lisännyt laitteen, siirry sovelluksen asetuksiin ja etsi ”Stereo-kaiuttimet” ja valitse ”Muodosta yhteys”. Seuraa sovelluksen ohjeita, jotta kaiuttimet löytävät toisensa.

  Vaihe #4:

  Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää kahden kaiuttimen stereomoodia.

  Johdolla

  JBL-kaiuttimet voidaan myös yhdistää kaapelilla. Tämä on tarkoitettu tilanteisiin, joissa Bluetooth-yhteys on epävarma tai muuten epäkäytännöllinen. Esimerkiksi, kun järjestät juhlat, ja haluat kaiuttimet paikallaan.

  Johdon yhdistäminen on erittäin helppoa. Tarvitset vain auxluentokaapelin, jonka voit liittää kaiuttimien ”Aux-in”-porttiin. Tämän jälkeen voit liittää kaiuttimet toisiinsa kaapelin kautta ja aloittaa musiikin soiton.

  Moninkertainen yhteys

  Jos haluat liittää enemmän kuin kaksi JBL-kaiutinta, tarvitset moninkertaisen yhteyden. Tämä vaatii joko kolmannen osapuolen laitteita tai JBL:n omaa sovellusta.

  JBL Connect+

  JBL Connect+ on JBL:n kehittämä oma sovellus. Se mahdollistaa usean kaiuttimen liittämisen yhdeksi langattomaksi järjestelmäksi. Voit kytkeä yhteen kaikki JBL-kaiuttimesi, joiden valikoima tukee JBL Connect+:a.

  JBL Connect+ -sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Sovellus on ilmainen ja helppo käyttää. Kun olet ladannut sovelluksen, seuraa käyttöohjeita, jotta voit lisätä kaiuttimet yhteen järjestelmään. Kun järjestelmä on valmis, voit käyttää sitä missä tahansa tilanteessa, jossa haluat enemmän ääntä.

  Yhteenveto

  Kun omistat kaksi tai useampia JBL-kaiuttimia, voit käyttää useita eri tapoja yhdistää ne toisiinsa. Voit luoda langattoman yhteyden Bluetoothin avulla, käyttää kaapelia tai käyttää JBL Connect+ -sovellusta, jotta voit yhdistää useampia kaiuttimia yhteen järjestelmään.

  Muista, että jokaisella vaihtoehdolla on omat edut ja haitat. Bluetooth-yhteys on helppo ja nopea käyttää, mutta se voi olla epäluotettava, jos signaalivoimakkuus on heikko. Kaapeli on luotettavin vaihtoehto, mutta se voi olla epäkäytännöllinen. JBL Connect+ on tehokas vaihtoehto, mutta se toimii vain JBL-kaiuttimien kanssa, joissa on JBL Connect+:a. Valitse tapa, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, jotta saat parhaan äänikokemuksen JBL-kaiuttimiltasi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.