Miten Wickr Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1236

  +

  Miten Wickr Toimii – Yksityistä viestintää turvallisesti Suomessa

  Wickr on yksityisyyden suojaan erikoistunut viestintäsovellus, joka varmistaa, että viestintäsi pysyy täysin yksityisenä käyttäjän ja vastaanottajan välillä. Wickr mahdollistaa erilaisten viestintämuotojen käyttämisen turvallisesti ilman huolta tietojen pääsystä vääriin käsiin.

  Wickr on ollut suosittu yhdysvalloissa ja muuallakin maailmassa jo useita vuosia. Viime aikoina se on saanut yhä enemmän käyttäjiä Suomessa. Wickrin toiminnallisuudet ja käytännöt perustuvat turvallisuuteen ja yksityisyyden suojaamiseen, joka on erityisen tärkeää silloin, kun kyse on henkilökohtaisista viesteistä tai liiketoiminnallisista sopimuksista.

  Wickr-viestit toimivat samalla tavalla kuin tavalliset tekstiviestit ja pikaviestit, mutta viestit lähetetään turvallisesti salaamalla ne ennen lähetystä ja pysyvät salattuina koko viestin matkan. Tämä tarkoittaa sitä, että ketään kolmatta osapuolta ei pääse lukemaan viestiäsi.

  Wickrin tekniikka on laadukasta ja se on suunniteltu nimenomaan yksityisyyden suojaamiseen. Wickr ei esimerkiksi tallenna viestejäsi palvelimen kautta, joka tarkoittaa sitä, että käyttämäsi viestit on vain sinun hallussasi.

  Wickr mahdollistaa myös hetkellisten kuvien ja videoiden lähettämisen, jotka ovat yhtä turvallisia kuin tekstiviestit ja pikaviestit. Wickr kuitenkin varmistaa, että viestit ovat myös itse tuhoavia, eli ne poistuvat automaattisesti vastaanottajan laitteelta muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun hän on avannut viestin.

  Wickr mahdollistaa myös suojatun ryhmäviestinnän, joka on suuri etu jos tarvitset helposti saatavissa olevia keskusteluja useamman henkilön kanssa samanaikaisesti. Myös ryhmäkeskustelut säilyvät turvallisesti Wickrin kryptografiassa, mikä tarkoittaa sitä, että ryhmään kuuluvien viestit pysyvät vain ryhmän jäsenten nähtävissä.

  Wickrin käyttö on helppoa ja se soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat viestien tai liitteiden lähetyksen turvallisesti. Sovelluksen käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo käyttää, ja käyttäjien tiedot ovat salattuna.

  Wickr on kätevä vaihtoehto silloin, kun tiedät, että tarvitset turvallisen ja yksityisen tavan kommunikoida. Se soveltuu erityisesti ihmisille, joille yksityisyys ja turvallisuus ovat erittäin tärkeitä. Se soveltuu hyvin myös ammattilaisille, joilla on tarve lähettää herkkiä tietoja liiketoimintakumppaneille tai asiakkaille.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Wickr on erinomainen valinta, kun haluat varmistaa yksityisyyden ja turvallisuuden viestinnässä. Se on helppo käyttää ja se soveltuu kaiken tyyppisille käyttäjille, jotka etsivät turvallista ja luotettavaa viestintäalustaa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.