Miten Voin Käyttää Finnair Plus Pisteitä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #3985

  +

  Miten Voin Käyttää Finnair Plus Pisteitä

  Oletko kerännyt Finnair Plus -pisteitä ja ihmettelet, miten voit käyttää niitä hyödyksesi? Tässä artikkelissa kerromme, miten voit käyttää keräämäsi pisteet hyödyksi.

  Finnair Plus on loistava tapa kerätä pisteitä, kun matkustat Finnairilla tai sen yhteistyökumppaneiden kanssa. Pisteitä keräämällä voit muun muassa saada ilmaisia lentoja, päivittää lipun laadukkaampiin luokkiin tai käyttää pisteitä muita tarjouksia ja etuja varten.

  Ensimmäinen askel Finnair Plus -pisteiden käyttämisessä on tarkistaa omat pisteet. Voit tehdä sen kirjautumalla Finnairin verkkosivuille ja menemällä Finnair Plus -osioon. Sieltä löydät tietoa siitä, kuinka paljon pisteitä sinulla on ja kuinka voit käyttää niitä.

  Yksi yleisimmistä tavoista käyttää Finnair Plus -pisteitä on ostaa lentoja. Voit käyttää pisteitä joko kokonaan tai osittain maksamaan lippujen hintaa. Jos sinulla on tarpeeksi pisteitä, voit lunastaa ilmaislennon käyttämällä pisteitä kokonaan. Jos sinulla ei ole tarpeeksi pisteitä, voit maksaa osan lipun hinnasta pisteillä ja osan rahalla.

  Lentolippujen lisäksi voit käyttää Finnair Plus -pisteitä muihin matkustuskohteisiin. Voit esimerkiksi varata hotellin tai vuokra-auton käyttämällä pisteitä. Finnair Plus -pisteitä voi käyttää myös laajemmin erilaisiin tuotteisiin, kuten kodinkoneisiin, lahjakortteihin ja elektroniikkatuotteisiin.

  Jos käytössäsi on Finnair Plus -luottokortti, sinulla on mahdollisuus kerätä pisteitä jokaisesta ostoksesta, joka on tehty kortilla. Pisteet lisätään Finnair Plus -tilillesi automaattisesti, ja niitä voi käyttää samalla tavalla kuin muitakin pisteitä.

  Finnair Plus -pisteitä voi käyttää myös erilaisiin erikoistarjouksiin ja matkapaketteihin. Tarjoukset vaihtelevat jatkuvasti, joten kannattaa tarkistaa Finnairin verkkosivuilta tai uutiskirjeistä, mitä tarjouksia on saatavilla.

  Finnair Plus -pisteiden käyttämisessä on tärkeää huomioida, että lunastetut edut on käytettävä tietyn aikarajan sisällä. Jotkut edut voivat olla voimassa vain tietyn ajan tai vain tiettyinä matkapäivinä. On tärkeää lukea huolellisesti lunastamasi edun ehdot ja varmistaa, että käytät sen ajoissa.

  Finnair Plus -ohjelma on erinomainen tapa saada erilaisia etuja ja tarjouksia matkustamiseen liittyvissä asioissa. Pisteitä voi kerätä monin eri tavoin, ja niitä on helppo käyttää hyödyksi. Huomioi kuitenkin aikarajat ja mahdolliset ehdot lunastaessasi etuja, jotta saat parhaan hyödyn pisteistäsi.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Finnair Plus -pisteitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten lentojen, muiden matkustuspalveluiden ja tuotteiden ostamiseen, erilaisiin tarjouksiin sekä Finnair Plus -ohjelman kautta saataviin etuihin. Muista tarkistaa omat pisteet ja niiden voimassaoloaika, jotta saat parhaan hyödyn pisteistäsi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.