Miten Viaplay Perutaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #1962

  +
  Miten Viaplay perutaan?

  Viaplay on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja, urheilua ja lastenohjelmia. Vaikka Viaplay tarjoaa loistavia palveluita, on joskus syytä perua tilaus ja etsiä muita vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka peruta Viaplay-tilaus.

  Ennen tilauksen peruuttamista on hyvä tietää, että Viaplay-tilaukset uudistuvat automaattisesti, ellei niitä peruuteta manuaalisesti. Näin ollen, jos haluat peruuttaa tilauksesi, on tärkeää tehdä se ennen seuraavaa uudistuspäivää.

  Ensimmäinen vaihe: Asiakaspalvelun yhteydenotto

  Paras tapa aloittaa tilauksen peruuttaminen on olla yhteydessä Viaplay:n asiakaspalveluun. Voit tehdä tämän soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat saatavilla Viaplay:n verkkosivuilla.

  Toinen vaihe: Tilauksen peruuttaminen verkkosivustolla

  Voit myös perua tilauksesi verkkosivuilla kirjautumalla sisään Viaplay-tilillesi. Kun olet kirjautunut sisään, mennään ’oma tilisi’ välilehdelle ja valitse ’Hallitse tilausvaihtoehtoja’. Tämän jälkeen sinun täytyy valita ’Peruuta tilaus’. Muista, että tilauksesi peruuttamisen jälkeen et saa takaisin maksamiasi varoja etukäteen tilaamatta jäädessä.

  Kolmas vaihe: Perumispolitiikka

  Viaplay tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilun, jonka aikana voit testata palvelua ilmaiseksi. Jos haluat peruuttaa tilauksen kokeilujakson päättymisen jälkeen, huomioi tilauksen ehtoihin liittyvät peruuttamisrajoitteet. Voit tarkistaa tilauksen peruuttamiseen liittyvän politiikan Viaplay:n verkkosivuilla.

  Neljäs vaihe: Tauota tilaus

  Jos et halua peruuttaa tilausta kokonaan, Voit myös pidentää henkilökohtaisen tilaustasi kahdella viikolla. Toimenpiteen voi tehdä verkkosivuilla, omien tilausvaihtoehtojen hallinnassa. Huomioi kuitenkin, että mikäli unohdat taukottaa jäsenyyttäsi, veloitetaan maksu automaattisesti seuraavasta tilausjaksosta.

  Viaplay-tilauksen peruuttaminen on siis helppoa asiakaspalveluun yhteydenoton tai verkkosivuilla olevan ohjelman avulla. On tärkeää muistaa peruuttaa tilaus ennen seuraavaa uudistuspäivää, välttyäkseen tilauksen uusimiselta.

  Toivottavasti tämä opas auttoi sinua peruuttamaan Viaplay-tilauksen onnistuneesti!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.