Miten Värjätä Hiukset Harmaiksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #2656

  +

  Miten värjätä hiukset harmaiksi

  Grafiittiharmaa ja hopeanharmaa ovat kaksi suosittua harmaan sävyä, joita voidaan käyttää hiusten värjäyksessä. Jos olet miettinyt, miten voit toteuttaa tämän trendikkään värin, tässä on joitakin vinkkejä, joilla voit onnistua.

  1. Oikean sävyn valitseminen

  Ensimmäinen askel on oikean sävyn valitseminen. Varmista, että valitsemasi harmaa sävy sopii ihonväriisi ja silmiisi. Vaalean ihon kanssa sopii kullanhohtoinen harmaa, mutta tummemman ihon kanssa sopivat paremmin sinertävänharmaat sävyt. Kun olet valinnut sävyn, tutustu eri värinpoistotuotteisiin ja -tekniikoihin.

  2. Värinpoistotuotteen käyttäminen

  Jos hiuksesi ovat tummat tai punertavat eivätkä siniset tai vihreät, sinun on todennäköisesti käytettävä värinpoistotuotetta ennen kuin voit värjätä hiukset harmaiksi. Värinpoistotuotteita löytyy sekä kampaamoista että tavaratalojen kauneusosastoilta. Muista noudattaa ohjeita tarkasti ja varmistaa, että pidät hiukset kosteina koko prosessin ajan.

  3. Värin levittäminen

  Levitä harmaa väri huolellisesti niin, että se tulee tasaisesti joka puolelle hiuksia. Suosittelemme käyttämään kertakäyttöhansikkaita, koska väri voi värjätä kädet. Jos haluat intensiivisemmän sävyn, jätä väri hiuksiin vähintään 30 minuutiksi ennen kuin huuhtelet sen pois.

  4. Hiustenhoidon tärkeys

  On erittäin tärkeää pitää hiukset terveinä ja hyvin hoidettuina hiusten värjäyksen jälkeen. Harmaa väri voi tehdä hiuksista kuivat ja hauraat, joten on tärkeää käyttää kosteuttavia hoitoaineita ja öljyjä. Vältä myös liiallista lämpökäsittelyä, kuten föönaamista tai suoristamista. Käytä aina lämpösuojaa, jos käytät lämpötyökaluja.

  5. Ylläpitäminen

  Kun olet värjännyt hiukset harmaiksi, seuraava askel on ylläpitää väriä. Huolehdi, että käytät värin säilyttäviä tuotteita, kuten sävyshampooa ja -hoitoainetta. Värin säilyttäminen voi olla haastavaa, jos hiuksesi ovat vaaleat tai harmaat. Hiusten värjääminen harmaiksi on trendikästä, mutta myös hiuksia kuluttavaa prosessia.

  Yhteenvetona, harmaan värin saavuttaminen on mahdollista, mutta se vaatii huolellisuutta ja kärsivällisyyttä. Muista valita oikea sävy, käyttää värinpoistotuotetta, levittää väri huolellisesti, hoitaa hiuksia asianmukaisesti ja ylläpitää väriä erityisesti sävyshampoon avulla. Tämän jälkeen voit nauttia uudesta raikkaasta lookista!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.