Miten Vapauttaa Puhelimen Muistia

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #5702

  +

  Miten vapauttaa puhelimen muistia

  Nykyään puhelimissa on valtava määrä tallennustilaa, mutta se ei silti riitä kaikelle. Kuvat, videot, musiikki ja sovellukset vievät paljon tilaa ja melkein jokaisella käyttäjällä tulee eteen tilaongelmia. Tässä artikkelissa kerromme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit vapauttaa puhelimen muistia.

  1. Poista turhat sovellukset

  Käytätkö kaikkia puhelimeesi lataamiasi sovelluksia? Todennäköisesti et. Poistamalla turhat sovellukset voit vapauttaa paljon tilaa puhelimestasi. Voit aloittaa tutkimalla sovellusluetteloa ja poistamalla sellaiset sovellukset, joita et ole käyttänyt viime aikoina. Myös pelit, jotka eivät ole enää kiinnostavia, voi poistaa.

  2. Käytä pilvitallennusta

  Pilvitallennus on erinomainen tapa vapauttaa puhelimen muistia. Monilla käyttäjillä on esimerkiksi Dropbox, Google Drive tai OneDrive käytössään. Kun siirrät kuvat ja videot pilvipalveluun, voit poistaa ne turvallisesti puhelimestasi. Tällä tavalla voit pitää kaikki kuvat ja videot pilvessä ja käyttää niitä tarvittaessa.

  3. Siivoa vanhat tekstiviestit

  Tekstiviestit voivat myös vievät tilaa puhelimestasi, erityisesti, jos pidät viestejä vuosia. Käy läpi vanhat viestit ja poista ne, joita et enää tarvitse. Voit säilyttää tärkeät viestit kirjoittamalla ne ylös tai tallentamalla ne.

  4. Siirrä tiedostot SD-kortille

  Jos puhelimessasi on paikka SD-kortille, voit tallentaa kuvat ja videot sen sijaan sinne. Tämä vapauttaa puhelimen sisäistä muistia. Muista kuitenkin varmuuskopioida tiedostot, sillä ulkoinen tallennusväline voi mennä rikki.

  5. Päivitä ohjelmisto

  Vanha ohjelmisto voi kuluttaa enemmän puhelimen muistia kuin uusi. Päivitä puhelimesi käyttöjärjestelmä, jotta se toimii tehokkaammin ja vie vähemmän tilaa. Uuden ohjelmiston myötä voit myös löytää uusia toimintoja, jotka tekevät puhelimen käytöstä miellyttävämpää.

  6. Käytä puhdistussovelluksia

  Puhdistussovellukset ovat erittäin hyödyllisiä puhelimen muistin vapauttamisessa. Ne voivat poistaa roskatiedostoja, poistamattomia sovelluksia ja tarjota muita vinkkejä siihen, kuinka voit vapauttaa puhelimen muistia. Suosittelemme kokeilemaan vaikkapa CCleaner-sovellusta.

  Nämä vinkit auttavat sinua vapauttamaan puhelimen muistia ja saamaan lisää tilaa uusille kuville, videoille ja sovelluksille. Muista kuitenkin varmuuskopioida tärkeät tiedostot, ennen kuin poistat niitä puhelimestasi. Näin varmistat, että tärkeät tiedot säilyvät tallessa, vaikka puhelimesi muisti olisikin tullut täyteen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.