Miten Valmistautua Asuntonäyttöön

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #5307

  +

  Miten Valmistautua Asuntonäyttöön?

  Asunnon hakuprosessi voi olla haastavaa, mutta kun löydät lopulta sopivan asunnon, on aika esitellä itsesi vuokranantajalle asuntonäytössä. Asuntonäyttö on tilaisuus tehdä vaikutus vuokranantajaan ja osoittaa, että olet sopiva vuokralainen. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten valmistautua asuntonäyttöön Suomessa.

  1. Tee taustatyösi

  Ennen asuntonäyttöä sinun tulisi ottaa selvää mahdollisimman paljon kohteesta. Tutustu asunnon kuviin ja tietoihin, selvitä millä alueella asunto sijaitsee, millaisia palveluita on lähellä ja millaiset kulkuyhteydet ovat alueelle. Tämä auttaa sinua saamaan paremman käsityksen asunnosta ja tekee asuntonäytöstä sujuvamman.

  2. Valmistaudu esittelyä varten

  Ennen asuntonäyttöä sinun tulisi valmistautua ja tehdä hyvän vaikutuksen etulyöntiasemassa. Pukeudu siististi ja mukavasti, eli valitse vaatteet, jotka antavat sinulle itsevarmuutta. Lisäksi varmista, että olet hyvin levännyt ja syönyt aterian, jotta sinulla on energiaa ja tarkkaavaisuutta esittelyssä.

  3. Ole ajoissa

  Tämä sääntö pätee mihin tahansa tapahtumaan, johon osallistut. Älä koskaan myöhästy asuntonäytöstä. Ole mieluummin ajoissa, jolloin voit aloittaa keskustelun vuokranantajan kanssa ennen muita hakijoita.

  4. Osoita kiinnostusta asuntoa kohtaan

  Jos näytät kiinnostuneelta asunnosta, vuokranantaja todennäköisesti arvostaa tätä ja pitää sinua sopivampana hakijana. Kysy kysymyksiä asunnon yksityiskohdista ja nyökyttele tai ilmaise ihailuasi joitain ominaisuuksia kohtaan, joista pidät erityisesti.

  5. Ole kohtelias ja ystävällinen

  Asunnonhaun yhteydessä on tärkeää olla kohtelias ja ystävällinen kaikille, joihin kohtaat. Vuokranantaja arvostaa hyviä käytöstapoja ja positiivista asennetta. Ole kohtelias ja kiitä vuokranantajaa näytöstä.

  Johtopäätös

  Asuntonäyttö on tärkeä osa vuokra-asunnon hakuprosessia. Sen lisäksi, että saat esittelyn asunnosta, voit tehdä vaikutuksen vuokranantajaan ja parantaa mahdollisuuksiasi saada asunto. Kun olet valmistautunut hyvin, osoitat kiinnostusta ja käyttäydyt kohteliaasti, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada asunto.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.