Miten Vaihtaa Minecraft Skin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #5696

  +

  Miten Vaihtaa Minecraft Skin?

  Jos olet Minecraft-pelaaja, tiedät kuinka tärkeää on, että hahmosi näyttää juuri sellaiselta kuin haluat. Siksi on tärkeää tietää, miten Minecraft-skiniä voi vaihtaa. Tässä artikkelissa kerron, kuinka saat vaihdettua Minecraft-skiniäsi.

  Ennen kuin aloitat

  Ennen kuin aloitat skinin vaihdon, sinun tulee muistaa seuraavat asiat:

  – Vain ne pelitilin omistajat, jotka ovat oikeasti ostanut Minecraft-pelin, voivat vaihtaa skiniä.

  – Sinun tulee olla kirjautuneena Minecraft-peliin, jotta voit vaihtaa skiniä.

  Miten vaihdan Minecraft Skinin?

  1. Ensimmäisenä sinun tulee löytää Minecraft-skinit, jotka haluat asettaa hahmosi päälle. Voit etsiä erilaisia skinejä esimerkiksi Internetistä hakusanoilla kuten ”Minecraft skin” tai ”Minecraft skin download”.

  2. Kun olet löytänyt mieluisen skinin, voit tallentaa sen omalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Skini on useimmiten tallennettu PNG-muodossa.

  3. Kun olet ladannut skinin, siirry Minecraft.net-sivulle ja kirjaudu sisään Minecraft-peliin käyttämällä pelitilisi tietoja. Jos olet jo kirjautunut sisään peliin, saatat joutua kirjautumaan uudelleen uloskirjautumalla ja kirjautumalla takaisin sisään.

  4. Kun olet kirjautunut sisään, löydät sivulta vaihtoehtoja kuten Mainonta, Yhteisö, Pelitilat ja Pelitilin hallinta.

  5. Klikkaa ”Pelitilin hallinta” -painiketta. Tämä vie sinut sivulle, jossa voit vaihtaa Minecraft-skiniäsi.

  6. Sivulla näkyy graafinen käyttöliittymä, jossa voit vaihtaa hahmosi asua (siis skiniä). Skini-vaihtopainike löytyy käyttöliittymän yläosasta.

  7. Siirry skini-sivulle. Täällä voit ladata selaimellasi tallentamasi skinin tai valita sen valmiista Minecraft-skineistä.

  8. Kun olet löytänyt haluamasi skinin, lataa se sivulle. Paina ”Browse” -painiketta, joka kertoo kuvan valintaikkunassa, missä PNG-muotoisen skinin olet tallentanut. Valitse sen jälkeen skin-tiedosto.

  9. Paina ”Lataa” -painiketta skin-tiedoston vieressä. Tämän jälkeen saat ilmoituksen siitä, että skin on ladattu ja valmis käyttöön.

  10. Palaa nyt Minecraft-peliin ja aloita uusi peli. Huomaat, että pelissäsi käytössä oleva Minecraft-skini on vaihtunut uuteen.

  Yhteenveto

  Minecraft-skiniä voi vaihtaa helposti monilla eri tavoilla. Tärkeintä on, että muistat olla oikeasti pelin omistaja ja kirjautua Minecraft-peliin sisään vaihtaaksesi skiniäsi. Kun olet löytänyt haluamasi skinin, lataa se tietokoneellesi ja käytä Minecraft-pelin käyttöliittymää laittaaksesi uusi skin hahmosi päälle. Nyt voit pelata Minecraftia oman näköisesi hahmon kanssa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.