Miten Unohtaa Varattu Mies

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #3074

  +

  Miten unohtaa varattu mies

  Suhteissa tapahtuvat murheet ovat osa ihmisen elämää, ja varattuihin miehiin ihastuminen on yksi niistä. Se voi olla erittäin vaikea tilanne sinulle, joka olet ihastunut varattuun mieheen. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit unohtaa varatun miehen ja oppia katsomaan elämää uusin silmin.

  1. Hyväksy tosiasiat

  Ensimmäinen askel on hyväksyä se, että hän on varattu ja että hänellä on jo suhde jonkun muun kanssa. Voit aiheuttaa suurta kärsimystä kaikille, jos yrität tulla väliin tähän suhteeseen.

  Muista myös, että hänellä on oma yksityiselämä ja että et luultavasti tiedä kaikesta, mitä hänen ja hänen kumppaninsa välillä tapahtuu. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei todennäköisesti ole kaikkea tietoa hänen tilanteestaan ja ettet voi tietää, onko hän oikea henkilö sinulle.

  2. Anna itsellesi lupaus

  Seuraava askel on luvata, että et aseta tavoitteita tai toivoa mitään suhdetta varatun miehen kanssa. Muista, että hän on varattu, joten älä fantasioi hänestä. Lupaa itsellesi, että löydät ajan kanssa henkilön, joka on vapaa ja jolla ei ole muita sitoumuksia.

  3. Vietä aikaa läheisten kanssa

  Ympäröi itsesi läheisillä ystävillä ja perheenjäsenillä, jotka välittävät sinusta. Näin unohdat nopeammin varatun miehen ja voit keskittyä mukaviin hetkiin ja viettää aikaa rauhassa.

  4. Ole utelias muiden ihmisten kanssa

  Kokeile tutustua uusiin ihmisiin. Se voi olla uusia ystäviä tai mahdollisesti romanttisia kumppaneita, jotka ovat vapaita ja yhteensopivia elämäntilanteesi kanssa.

  Muista, että varattu mies tai kuka tahansa varattu henkilö ei ole toinen vaihtoehtosi. Kaikki ansaitsevat parhaimman mahdollisen suhteen ja sinä voit löytää sopivan kumppanin yrittämällä.

  5. Keskity itseesi

  Viimeinen, mutta ei vähäisin, on miettiä, mitä haluat elämästäsi. Keskity siihen, mitä sinusta tuntuu hyvältä ja tee asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

  Mikä tahansa, mikä tekee sinulle tyytyväisen, on avain onnelliseen elämään. Olitpa se tekemällä töitä urasi eteen, liikkumalla enemmän tai muulla tavoin, voit luoda itsellesi pidemmän tähtäimen tavoitteita ja muotoilla elämääsi mukavammaksi.

  Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua unohtamaan varatun miehen ja näkemään elämän uusin silmin. Ricarda kirjoittajana uskoo, että kaikki ovat ansainneet onnellisen ja rakastavan suhteen, ja sinä voit löytää sen, jolle se kuuluu.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.