Miten Tilata Ruutu+

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #4133

  +

  Miten tilata Ruutu+ ja nauttia laajasta ohjelmavalikoimasta

  Suomalaiset ovat tottuneet viettämään aikaa televisioruudun ääressä, ja monille lempiohjelman katseleminen on päivän kohokohta. Ruutu+ on yksi Suomen suosituimmista suoratoistopalveluista, jolla on laaja valikoima televisio-ohjelmia, elokuvia ja urheilulähetyksiä, joita voidaan katsoa suoratoistona tietokoneella, mobiililaitteella tai televisiolla.

  Tässä artikkelissa kerromme, miten tilata Ruutu+ ja aloittaa laajan ohjelmavalikoiman nauttiminen.

  Askel 1: Valitse sopiva tilaus

  Ruutu+ tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat keston ja sisällön mukaan. Voit valita esimerkiksi kuukausikohtaisen tilauksen tai hakata pidemmän tilauksen, joka kestää jopa vuoden.

  Tilauksen kesto vaikuttaa hintaan, joten mieti tarkasti, kuinka pitkään haluat tilata palvelua ja mitä ohjelmia haluat katsoa.

  Askel 2: Luo tunnukset tai kirjaudu sisään

  Kun olet valinnut sopivan tilauksen, sinun tulee luoda tilitiedot Ruutu+ -palveluun. Tämä mahdollistaa tilauksen maksun suorittamisen, käyttäjätunnusten ja salasanan luomisen sekä mahdollistaa palvelun käytön eri laitteilla, johon olet tilannut palvelun.

  Jos olet jo rekisteröitynyt Ruutu+-palveluun, sinun tulee kirjautua sisään ennen tilauksen tekoa.

  Askel 3: Valitse maksutapa

  Ruutu+ palveluun on valittu useita maksutapoja, joista saat valita itsellesi parhaiten sopivan. Voit maksaa tilauksen esimerkiksi verkkopankkisiirrolla, luottokortilla tai laskulla.

  Kun olet valinnut sopivan maksutavan, palvelu ohjaa sinut maksamaan tilauksen. Kun tilaus on maksettu, voit aloittaa ohjelmien katselun heti.

  Askel 4: Aloita nauttimaan Ruutu+ -palvelun tarjoamasta ohjelmavalikoimasta

  Tilauksen maksettua ja vahvistettua, voit aloittaa Ruutu+ -palvelun tarjoamien ohjelmien katselun. Voit käyttää palvelua niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tablet-laiteella.

  Palvelusta löytyy laaja valikoima erilaisia televisio-ohjelmia, elokuvia sekä urheilulähetyksiä. Ruutu+ mahdollistaa myös ohjelmien tallennuksen, joten voit katsoa ohjelmat omaan aikatauluun sopivana ajankohtana.

  Tiivistettynä

  Ruutu+-palvelu on helppo tilata ja käyttää. Muistathan valita sopivan tilausvaihtoehdon, luoda tunnukset palveluun, valita maksutavan ja aloittaa ohjelmien katselu.

  Muista myös, että Ruutu+ tarjoaa laajan valikoiman televisio-ohjelmia, elokuvia ja urheilulähetyksiä, jotka ovat saatavilla eri laitteilla. Palvelusta löytyy myös mahdollisuus tallentaa ohjelmia omaan käyttöön.

  Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua tilaamaan ja käyttämään Ruutu+ -palvelua, jotta pääset nauttimaan laajasta ohjelmavalikoimasta Suomen ruudun äärellä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.