Miten Tehdään Tyttövauva

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #748

  +

  Miten Tehdään Tyttövauva

  Jos olet suunnittelemassa perheenlisäystä ja haaveilet tyttövauvasta, on olemassa muutamia tekijöitä, jotka voivat auttaa tavoitteen saavuttamisessa. Vaikka sukupuolen määrittäminen ei ole aina mahdollista, voit silti työskennellä tietyillä asioilla edistääksesi tyttövauvan syntymistä.

  Oikean ajoituksen merkitys

  Sukupuoli ei ole aina taattu, mutta oikean ajoituksen merkitystä ei voida aliarvioida. Tähän liittyy kaksi tekijää: ovulaation ajoitus ja siittiöiden selviytymiskyky.

  Ovulaation ajoitus: Munasolun hedelmöittymisikkuna on tyypillisesti noin 12–24 tuntia ovulaation jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on ajoitettava sukupuoliyhteytesi lähellä ovulaatiota, jotta siittiöillä on mahdollisuus hedelmöittää muna.

  Siittiöiden selviytymiskyky: Siittiöillä on erilainen selviytymiskyky riippuen siitä, onko ne X-kromosomin (tyttövauvaa varten) tai Y-kromosomin (poikavauvaa varten) kantajia. X-kromosomin kantajat, joita tarvitaan tyttövauvan tekoon, ovat vähemmän kestäviä mutta hidastempoisempia kuin Y-kromosomin kantajat. Tämä tarkoittaa sitä, että siittiöiden on oltava siellä odottamassa munasolua, kun ovulaatio tapahtuu.

  Syömisen vaikutus sukupuoleen

  Tämä on epävirallinen teoria, mutta muutaman tutkimuksen mukaan syöminen voi vaikuttaa sukupuoleen. Vaikka teoriaa ei ole täysin todistettu, se voi olla hyvä kokeilu.

  Syöminen ennen raskautta: Naisen ruokavalio voi vaikuttaa sukupuoleen ennen raskautta. Koska X-kromosomin kantajien siittiöiden on tärkeää olla paikalla odottamassa ovulaatiota, emäksisempi ympäristö voi auttaa niitä elämään pidempään. Emäksisemmän ympäristön saavuttamiseksi naisen tulisi syödä ruokia, joissa on korkea magnesium- ja kalsiumpitoisuus.

  Raskauden aikana syöminen: Vaikka sukupuoleen vaikuttava ruokavalioteoria ei olekaan tieteellisesti todistettu, kohtuullisen korkea kalorimäärä voi vaikuttaa tyttövauvan syntymiseen. Tutkimus osoitti, että äidin, joka söi noin 2200 kaloria päivässä, oli todennäköisempää saada tyttövauva.

  Sukupuoltavoitteellinen lisääntymistekniikka

  Sukupuoltavoitteellinen lisääntymistekniikka on mahdollisuus selvittää mahdollisuus saada haluttu sukupuoli. Menetelmien kuuluu PGT (Preimplantation Genetic Testing) ja PGD (Preimplantation Genetic Diagnosis). PGT:n avulla soluja eristetään ennen alkion siirtämistä kohtuun ja sukupuoli voidaan määrittää ennen alkion siirtämistä.

  Johtopäätös

  Sukupuoli on vain pieni osa lapsen tervettä kehitystä, mutta jos haaveilet tyttövauvasta, nämä tekijät voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteen. On tärkeää olla kärsivällinen ja odottaa parasta lopputulosta, mutta muistaa myös, että tärkein tavoite on onnellinen ja terve vauva.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.