Miten Tehdään Nimilappu Minecraftissa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #181

  +

  Miten Tehdään Nimilappu Minecraftissa

  Minecraft on suosittu peli, jossa voi luoda omaa maailmaa ja seikkailuja. Jos pelaat Minecraftia, tiedät kuinka tärkeää on pitää huoli omasta tavarastaan. Tämä on erityisen tärkeää moninpelissä, sillä usein pelaajat jakavat saman maailman ja tavaroita.

  Onneksi Minecraft tarjoaa hyvän ratkaisun, nimilaput. Nimilappujen avulla voit merkitä tavarasi ja rakennuksesi omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi, ja muut pelaajat tunnistavat helposti omansa.

  Tässä artikkelissa kerromme, miten tehdään nimilappu Minecraftissa.

  Valmistelu

  Ennen kuin voit tehdä nimilapun, sinulla täytyy olla seuraavat asiat:

  – Paperia (yleensä neljä kappaletta riittää)
  – Verikoostumuksia (yksi tarvitaan)
  – Yksi saksen
  – Yksi höyhen
  – Yksi hakemisto (valinnainen)

  Valmistaudu tekemään nimilappu

  Ensin sinun täytyy avata käsityöpöytä. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren oikealla näytön oikeassa alakulmassa ja valitsemalla käsityöpöytä. Kun näytölle ilmestyy käsityöpöytä, siirrä paperi yhteen ruutuun ja verikoostumus toiseen.

  Sitten sinun täytyy käyttää saksia leikataksesi paperi diagonaalilta, jotta saat neljä pienempää paperia. Tämä antaa sinulle tarvittavat nimilappupohjat.

  Jos haluat käyttää nimilappua rakennuksen merkitsemiseen, kirjoita ensin nimi tai nimimerkki hakemistoon. Sitten aseta hakemisto yhteen käsityöpöydän ruutuun ja nimilappupohja toiseen.

  Sitten sinun täytyy kirjoittaa nimesi nimilappuun. Kun olet kirjoittanut nimesi, siirrä nimilappu takaisin käsityöpöytään valmistaaksesi sen.

  Kun sinulla on nimilappu valmiina, voit kiinnittää sen tavaraan. Pidä nimilappua kädessäsi ja napsauta hiiren oikeaa painiketta esinettä/lohkoa kohti, johon haluat kiinnittää nimilapun. Kun nimilappu on kiinnitetty esineeseen, se näkyy sen päällä.

  Nyt voit jakaa maailman ystäviesi kanssa, ja he tunnistavat tavarasi nimilapuista.

  johtopäätös

  Nimilaput ovat helppo ja hyödyllinen tapa pitää huoli tavarasi omistajuudesta Minecraftissa. Niiden avulla voit merkitä kaiken omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi, joten muut pelaajat tunnistavat omansa. Jos olet moninpelissä, nimilaput voivat auttaa välttämään sekaannuksia ja riitoja tavaroiden omistamisesta. Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua tekemään nimilappuja Minecraftissa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.