Miten Tehdään Copyright Merkki

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #629

  +
  Miten Tehdään Copyright Merkki

  Suomessa on tärkeää, että kaikki sisältö ja luomukset ovat suojattu tekijänoikeuslain puitteissa. Tämän takia on tärkeää ymmärtää, miten tehdään copyright merkki.

  Copyright merkki on tunnus, joka ilmaisee, että tietty sisältö tai luomus on tekijänoikeuden alaista. Merkki koostuu tietystä symbolista ja tekijän nimestä tai lyhenteestä.

  Symbolina copyright merkki koostuu kahdesta kirjaimesta ”c” ja ”o” sekä yläpuolella olevasta sirkkelistä. Tämä symboli voidaan lisätä mihin tahansa tekstiin tai kuvaan ilmaisemaan tekijäoikeuden haltijan oikeudet.

  Kun käytät copyright merkkiä, muista sisällyttää tekijän nimi tai lyhenne nimilyhenteineen. Näin varmistetaan, että kaikki tietävät, kuka on oikeudenhaltija.

  Jos haluat lisätä copyright merkkisi työhön HTML-muodossa, voit käyttää seuraavaa koodia:

  ”`html
  © [Tekijän nimi tai lyhenne], [Vuosi]
  ”`

  Tämä koodi sisältää symbolin ”©” ja kentän, jossa lisätään tekijän nimi tai lyhenne sekä vuosi. Vuosi on erityisen tärkeä, koska se osoittaa, milloin työ on luotu.

  Voit siis käyttää tätä koodia lisätäksesi copyright merkkiä HTML-muodossa mihin tahansa verkkosivuun.

  Lopuksi on tärkeää muistaa, että työ on suojattu tekijänoikeuslailla heti sen luomishetkestä lähtien. Käyttämällä copyright merkkiä varmistat, että kaikki tietävät, että työ on suojattu ja että sinä olet oikeudenhaltija.

  Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, miten tehdään copyright merkki ja kuinka se voidaan lisätä HTML-muodossa. Muistathan aina suojata työsi tekijänoikeuslailla ja käyttää copyright merkkiä niissä, missä se on tarpeen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.