Miten Tehdä Vampyyrin Hampaat

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5312

  +
  Miten Tehdä Vampyyrin Hampaat

  Halloween lähestyy ja monet haluavat luoda oman pelottavan ja mielenkiintoisen asunsa. Yksi suosituimmista halloween-asuista on vampyyri. Vampyyrin hampaat ovat tärkeä osa vampyyri-asua, ja tässä artikkelissa opetamme, miten voit helposti tehdä omat vampyyrin hampaasi.

  Tarvikkeet

  – Polymeerimassa (polymer clay)
  – Hammastikut
  – Värikäs ruokaväri (valinnainen)
  – Veitsi

  Vaihe 1: Muotoilu

  Ensimmäinen askel on valita sopiva polymeerimassa tai polymer clay. Sitä on saatavana eri väreissä ja voit lisätä siihen myös ruokaväriä halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

  Ota pieni pala polymeerimassaa ja muotoile siitä kaksi pientä keppiä, jotka ovat noin 1-2 senttimetriä pitkiä. Muotoile kepit teräviksi päistä ja litistä kevyesti purukalustoa vasten. Siirrä kepit suuhusi ja näe, miltä näytät hampaat suussa. Voit varmistaa, että hampaasi sopivat täydellisesti suuhusi tekemällä joitain pieniä muutoksia kehoeihin. Hyvä muistisääntö on, että vampyyrin ylä- ja alahampaat ovat terävät ja niiden korkeus on pidempi kuin muut hampaat.

  Vaihe 2: Kypsentäminen

  Kun olet muotoillut hampaat haluamallasi tavalla, nyt on aika laittaa ne kypsentämään. Aseta hampaat hammastikkujen päälle, jotta ne pysyvät paikallaan. Lämmitä uuni 135 asteeseen ja paista hampaita noin 15-20 minuuttia.

  Vaihe 3: Viimeistely

  Kun hampaat ovat kypsiä, anna niiden jäähtyä muutaman minuutin ajan. Voit halutessasi lisätä hampaisiin hieman väripilkkua lisäämällä ruokaväriä veitsellä. Tämä antaa hampaalle realistisemman ja pelottavamman ilmeen.

  Vaihe 4: Käytä hampaitasi!

  Nyt olet valmis käyttämään omia vampyyrin hampaitasi! Aseta ne suuhusi ja näytä pelottavalta! Muista kuitenkin, että polymeerimassa ei ole tarkoitettu syötäväksi, joten poista hampaasi ennen ruoan nauttimista.

  Lopuksi

  Tämä oli helppo ohje vampyyrin hampaiden tekemiseen. Muista kuitenkin olla varovainen ja käyttää aina hammastikkuja, kun käsittelet polymeerimassaa. On myös tärkeää huolehtia hampaiden oikeasta puhdistuksesta, jotta ne kestävät pitkään käytössä. Nyt olet valmis loistamaan omilla pelottavilla hampaillasi seuraavassa Halloween-juhlassa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.