Miten Tehdä Uusi Sähköpostiosoite

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #2997

  +

  Miten Tehdä Uusi Sähköpostiosoite?

  Sähköposti on nykypäivänä tärkeä viestintäväline niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Jos sinulla ei ole vielä omaa sähköpostiosoitetta, tässä artikkelissa selvitämme miten voit luoda uuden sähköpostiosoitteen helposti.

  1. Valitse sähköpostipalvelu

  Ennen kuin luot uuden sähköpostiosoitteen, sinun tulee valita käyttämäsi sähköpostipalvelu. Suosituimpia sähköpostipalveluita Suomessa ovat esimerkiksi Gmail, Outlook ja Yahoo Mail. Jokaisen sähköpostipalvelun käyttöliittymä ja ominaisuudet voivat olla hieman erilaisia, joten valitse sellainen palvelu, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  2. Rekisteröidy sähköpostipalveluun

  Kun olet valinnut haluamasi sähköpostipalvelun, sinun tulee rekisteröityä palveluun. Tämä tapahtuu yleensä kirjoittamalla palvelun verkkosivuilla olevaan rekisteröintilomakkeeseen henkilötietosi, kuten nimesi, syntymäaikasi ja puhelinnumerosi. Lisäksi sinun tulee luoda käyttäjätunnus ja salasana, jotka ovat tarpeen sähköpostiin kirjautumisessa.

  3. Valitse sähköpostiosoitteen nimi

  Kun olet rekisteröitynyt sähköpostipalveluun, sinun tulee valita haluamasi sähköpostiosoitteen nimi. Sähköpostiosoitteen nimi koostuu yleensä käyttäjätunnuksen ja palvelun nimen yhdistelmästä. Esimerkiksi jos käytät Gmail-palvelua, sähköpostiosoitteesi voisi olla esimerkiksi [email protected]. On tärkeää valita sellainen sähköpostiosoitteen nimi, joka on selkeä, helppo muistaa ja ammattimainen.

  4. Muokkaa sähköpostiasetuksia

  Kun olet luonut uuden sähköpostiosoitteen, voit muokata sen asetuksia haluamallasi tavalla. Sähköpostiasetuksista voit muun muassa vaihtaa salasanasi, määrittää automaattisen allekirjoituksen tai muuttaa sähköpostin ulkoasua. Näitä asetuksia pääset yleensä muokkaamaan kirjautumalla sähköpostiisi ja klikkaamalla asetus-kuvaketta.

  5. Aloita käyttää uutta sähköpostiosoitetta

  Kun olet rekisteröitynyt sähköpostipalveluun ja luonut uuden sähköpostiosoitteen, voit aloittaa sen käyttämisen. Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä liittää erilaisia tiedostoja sähköposteihin. Voit myös lisätä yhteystietoja ja luoda kansioita, jotta voit helpommin hallita sähköpostisi sisältöä.

  Nyt olet valmis luomaan uuden sähköpostiosoitteen! Muista valita turvallinen salasana ja välttää yksityiskohtien jakamista vääriin käsiin. Sähköposti on tehokas viestintäväline, mutta sen käyttöön on hyvä suhtautua vastuullisesti.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.