Miten Tehdä Uusi Gmail Tili

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5898

  +
  Miten Tehdä Uusi Gmail Tili

  Gmail on yksi maailman suosituimmista sähköpostipalveluista, ja se on käytännöllinen useilla eri tavoilla. Sen avulla voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja, säilyttää tiedostoja pilvipalvelussa, käyttää Google Drivea ja paljon muuta! Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit luoda uuden Gmail-tilin.

  1. Avaa selain

  Avaa selain, esimerkiksi Google Chrome, Mozilla Firefox tai Microsoft Edge.

  2. Siirry Gmailin verkkosivuille

  Kirjoita selaimen osoitepalkkiin https://www.gmail.com

  3. Klikkaa Luo tili

  Klikkaa Gmailin tunnuksen lomakkeen alapuolelle ”Luo tili” -painiketta, jonka jälkeen sinut ohjataan rekisteröitymislomakkeelle.

  4. Täytä lomake

  Täytä lomake antamalla oma etu- ja sukunimi, haluamasi käyttäjänimi, salasana ja puhelinnumero. Puhelinnumero on tarpeen, jos unohdat salasanasi tai jos haluat lisäturvaa tilillesi.

  5. Klikkaa Lähetä-kuvaketta

  Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein ja klikkaa ”Lähetä”.

  6. Kirjaudu sisään uudella tunnuksella

  Gmail avaa automaattisesti uuden tilisi ja ohjaa sinut ensimmäiseen kirjautumissivulle. Syötä usename ja salasana, jonka olet juuri luonut.

  7. Määritä asetukset

  Määritä asetukset, kuten hakukoneasi, aloitussivua ja määritä sähköpostisi automaattinen poisto.

  8. Aloita käyttö

  Nyt voit alkaa käyttämään Gmail-tiliäsi! Voit lähettää sähköposteja, vastaanottaa niitä ja tallentaa tiedostoja Driveen.

  Yhteenveto

  Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua luomaan uuden Gmail-tilin. Muista, että Gmail-tilin luomaamisessa on tärkeää käyttää vahvaa salasanaa ja pitää se tallessa turvallisessa paikassa. Lisäksi voit aina muuttaa tietojasi ja asetuksiasi myöhemmin, kun olet käyttänyt tiliäsi. Onnea matkaan uuden sähköpostitilin käyttäjänä!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.