Miten Tehdä Sokerikuorrute

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5480

  +

  Miten Tehdä Sokerikuorrute?

  Sokerikuorrute on helppo ja nopea valmistaa, ja se sopii hyvin erilaisiin leivonnaisiin, kuten pipareihin, muffineihin ja kakun päälle. Jos haluat tietää, miten sokerikuorrute tehdään, jatka lukemista!

  Ainesosat:

  • 2 dl tomusokeria
  • 1-2 rkl vettä

  Ohjeet:

  1. Mittaa tomusokeri kulhoon.

  2. Lisää vettä vähitellen ja sekoita samalla, kunnes seos on tasainen. Lisää vettä niin paljon, että seoksesta tulee notkeaa ja helposti levitettävää, mutta älä lisää liikaa vettä, sillä silloin kuorrute ei pysy leivonnaisen päällä.

  3. Kun sokerikuorrute on valmis, levitä se haluamallesi leivonnaiselle esimerkiksi veitsellä, palettiveitsellä tai pursotinpussilla. Voit käyttää myös erilaisia väriaineita, jotta kuorrutteen väri sopii paremmin leivonnaisen teemaan.

  4. Anna kuorrutteen kuivua huoneenlämmössä ennen tarjoilua.

  Sokerikuorrutetta voi myös käyttää erilaisten koristelujen tekemiseen, kuten kukkien tai nimikirjainten tekemiseen. Voit käyttää pursotinpussia tai pienehköä paperipussia, jonka kulmaa on leikattu pois.

  Ja juuri näin helppoa se oli! Sokerikuorrutteen tekeminen kotikeittiössä kestää vain muutaman minuutin, ja sillä voi tehdä erilaisten leivonnaisten ulkonäöstä huomattavasti houkuttelevamman. Kokeile rohkeasti erilaisia värejä ja koristeita, ja vie leivonnaisesi seuraavalle tasolle!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.