Miten Tehdä Rahaa Youtubella

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #4637

  +
  Miten Tehdä Rahaa Youtubella

  Youtuben käyttäjämäärät kasvavat jatkuvasti ja sen vuoksi monet ihmiset ympäri maailman pyrkivät hyödyntämään tätä mahdollisuutta rahan tekemiseen. Tässä artikkelissa kerromme, miten myös Suomessa asuvat ihmiset voivat ansaita rahaa Youtubella.

  1. Luo oma Youtube-kanava

  Aloita rakentamalla oma Youtube-kanava. Kanavaan voidaan ladata omia videoita, joita voidaan jakaa ystävien ja muiden käyttäjien kanssa. Kanavaan on hyvä valita yksi tietty teema, joka kohdistuu tiettyyn yleisöön, jotta kanavalla on jatkuvuutta ja sisältö onkoherenttia.

  2. Toimita laadukasta sisältöä

  Sisällön laadulla ja sisällön kyvyllä tavoittaa potentiaalisia katsojia on suuri merkitys. Tavoitteena on jakaa yleisölle mahdollisimman mielenkiintoisia videoita, jotka herättävät vuorovaikutusta ja keskustelua. On tärkeää myös tehdä videoita säännöllisesti, jotta katsojat pysyvät mukana ja pitävät kanavan mielenkiintoisena.

  3. Mainostajat

  Yksi tapa ansaita rahaa Youtubella on mainostajilta saadulla rahoituksella. Mitä enemmän seuraajia kanavalla on, sitä helpompaa on saada mainostajia. Mainostajat maksavat kanavan omistajille videoista tai mainoksista, joka on katsottu loppuun asti. Saadakseen mainostajia on hyvä olla selkeä ymmärrys niistä yleisöryhmistä, joita kanava tavoittaa.

  4. Affiliate-markkinointi

  Toinen tapa ansaita rahaa Youtubella on affiliate-markkinoinnin avulla. Affiliate-markkinointi tarkoittaa sitä, että mainostat toisten yritysten tuotteita omassa kanavassasi. Kun pääset affiliate-ohjelmaan, saat erityisen linkin, joka ohjaa katsojat kyseiseen yrityksen verkkosivustolle. Jos mainostamasi yrityksen kautta tehdään osto, ansaitset siitä pienen komission.

  5. Yhteistyökumppanit

  Kanavan omistajat ovat alkaneet tehdä yhteistyötä muiden kanavien kanssa, jotka tavoittavat samanlaisia katsojia. Yhdessä tekemällä sekä kanavan että yhteistyökumppanin seuraajamäärät voivat kasvaa merkittävästi, mikä puolestaan tuo lisää rahallisia tilaisuuksia. Yhteistyötä voi tehdä esimerkiksi toisten tubettajien kanssa.

  6. Oma tuotteistaminen

  Kanavaan voi myös tuotteistaa itseään ja omia taitojaan. Esimerkiksi musiikin tekijät voivat myydä omia kappaleitaan, taas kokit voivat myydä reseptejä tai pukeutujat voivat myydä vaate- ja asustemuotia. Oman tuotteistaipumuksen rakentaminen vaatii työtä, mutta sen tuotto on usein suurempi.

  7. Yhteenveto

  Youtube on paitsi hauska, myös hyvä paikka ansaita rahaa. Tärkeintä on, että kanava on hyvin suunniteltu ja sitoutunut sisältö. On tärkeää myös löytää oma tapa jalostaa taitojaan, jotta kanava erottuu kilpailijoistaan. Suomalaisilla tubettajilla on jo ollut menestystä Youtubella, mutta yhä moni voi löytää oman paikkansa Youtubessa ja tavoittaa tuhansia seuraajia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.