Miten Tehdä Permanentti

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #4242

  +

  Miten Tehdä Permanentti

  Permanentti on ollut suosittu hiustyyli jo vuosikymmenten ajan ja monet suomalaiset haluavat päästä nauttimaan tästä klassisesta lookista. Vaikka permanentin tekeminen saattaa kuulostaa pelottavalta monille, se on todellisuudessa melko yksinkertaista ja helppoa. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten tehdä permanentti askel askeleelta.

  Ennen Permanentin Tekemistä

  Ennen kuin aloitat permanentin tekemisen, on tärkeää selkeyttää muutamia asioita. Ensinnäkin, päätä, haluatko tehdä permanentin itse vai käydä kampaajalla. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta permanentin teosta, suosittelemme, että käyt kampaajalla, joka tekee permanentteja säännöllisesti. Tämä vähentää riskiä epäonnistua ja tehdä peruuttamattomia vahinkoja hiuksiin.

  Jos päätät tehdä permanentin itse, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat materiaalit ja että seuraat ohjeita tarkasti. Voit ostaa permanenttiä ostoskeskuksesta tai verkkokaupoista.

  Toinen tärkeä asia, jonka on syytä huomioida, on hiusten kunto. Permanentti aiheuttaa stressiä hiuksille ja saattaa aiheuttaa vaurioita, joten varmista, että hiukset ovat terveet ja kosteutetut ennen permanentin tekemistä. Vältä myös hiusten käsittelyä kuten värjäystä tai suoristusta permanentin jälkeen.

  Permanentin Tekeminen

  1. Valmistele hiukset: Pese hiukset shampoolla ja kuivaa ne pyyhkeellä. Levitä permanenttiaine hiuksiin mahdollisimman tasaisesti ja käytä suojakäsineitä.

  2. Kääri hiukset rullille: Käytä curling-raudan rullia, joita voit ostaa mistä tahansa kauneuskaupasta. Vedä osa hiuksista rullille ja kiinnitä ne paikalleen. Kääri kaikki hiukset rullille.

  3. Levitä kiinnitysaine: Levitä kiinnitysaine hiusten rullat päälle. Odota suositellun ajanjakson (yleensä noin 10-15 minuuttia) ja poista rullat hiuksista.

  4. Huuhtele hiukset: Huuhtele hiukset hyvin lämpimällä vedellä noin 5 minuutin ajan.

  5. Levitä neutrailisaattori: Levitä neutrailisaattori hiuksillesi ja anna vaikuttaa ohjeiden mukaisesti.

  6. Huuhtele ja kuivaa hiukset: Kun olet levittänyt neutrailisaattorin kaikkiin hiuksiin, huuhtele hiukset huolellisesti lämpimällä vedellä. Kuivaa hiukset sen jälkeen pyyhkeellä.

  Voit muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla permanentin jälkeen. Jotkut haluavat pitää hiukset luonnollisesti kiharoituneena, kun taas toiset suoristavat hiuksensa. Huomioi kuitenkin, että permanentin tekeminen saattaa vahingoittaa hiuksia, joten suosittelemme, että annat hiustesi levätä muutaman päivän permanentin jälkeen ennen kuin muotoilet niitä uudelleen.

  Johtopäätös

  Permanentin tekeminen ei ole niin pelottavaa, kuin se saattaa esiintyä aluksi. Seuraa vain huolellisesti ohjeita ja varmista hiusten terveys ennen permanentin tekemistä. Muista myös, että permanentti toistetaan noin 3-6 kuukauden välein sen säilyttämiseksi. Jos olet epävarma siitä, kuinka tehdä permanentti, tai jos sinulla on muita kysymyksiä, ota yhteyttä kampaajaasi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.