Miten Tehdä Laineet Hiuksiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5462

  +
  H2-otsikot:
  1. Tarvittavat välineet ja tuotteet
  2. Valmistelut ennen kiharoiden tekemistä
  3. Kuinka luoda laineita hiuksiin

  Jos haluat luoda boheemin ja rentouttavan ilmeen hiuksillesi, laineiden luominen voi olla täydellinen valinta. Onneksi, sinulla ei tarvitse käyttää rautaa tai rullia hankkiaksesi kauniit aallot hiuksillesi. Alla on luettelo tarvittavista materiaaleista sekä step-by-step-ohjeet, joilla voit luoda kauniita laineita hiuksiisi, helposti ja nopeasti!

  Tarvittavat välineet ja tuotteet

  Ennen kuin aloitat laineiden tekemisen, on tärkeä kerätä kaikki tarvittavat materiaalit ja tuotteet. Tarvitset:

  – Kampa
  – Suuret hiusklipsit tai kuminauhat
  – Lämpösuojaava suihke
  – Tekoaine tai muotovaahto
  – Lämpömuotoilija (esim. hiustenkuivaaja tai muotoilujärjestelmä)
  – Viimeistelysuihke

  Valmistelut ennen kiharoiden tekemistä

  Ennen kuin aloitat laineiden tekemisen, varmista, että hiuksesi ovat puhtaat ja kuivat. Pieni määrä muotoiluvaahtoa tai suihketta kosteisiin hiuksiin voi auttaa pitämään hiukset hallinnassa.

  Ennen kuin aloitat kuumentamalla hiukset, muista käyttää lämpösuojaavaa suihketta. Tämä on tärkeää suojata hiuksiasi mahdollisilta hiusvaurioilta johtuen lämpövaikutuksista.

  Kuinka luoda laineita hiuksiin

  Seuraavaksi tulee askel jonka mukaan sinun tulee erottaa hiukset osiin laittaen osan sivuun käyttämällä hiusklipsiä tai kuminauhaa. Kiinnitä huomiota siihen, että kihara on selkeästi erillään muusta hiuksesta. Aloita pohjalta ja käytä kiharrinta tai muotoilulaitetta pitämään hiukset paikallaan, pyörien sitten hiuksia ylöspäin kohti kruunua. Kun olet kiinnittänyt jokaisen kiharan, siirry tarkastelemaan ylimmälle linjalle, aloittaen tämän vaiheen kiharoiden etuosasta. Jatka tällä tavalla, kunnes kaikki hiukset ovat kihartuneet.

  Kun olet kihartanut kaikki hiukset, anna niiden jäähtyä täysin. Kun se on valmis, käytä kampaa tai sormiasi läpi hiusten laineiden poistamiseksi. Lopuksi, käytä viimeistelysuihketta pitämään hiukset paikallaan ja estämään kiharoita tapahtumasta.

  Yhteenveto

  Voit luoda kauniita laineita hiuksillesi yksinkertaisesti käyttämällä lämpömuotoilija, muotoiluvaahtoa ja viimeistelysuihketta. Muista kuitenkin, että liiallinen käyttö voi johtaa hiusten vahingoittumiseen, joten varmista, että käytät lämpösuojaavaa suihketta kiharoiden tekemisessä. Nyt kun tunnet oikeat työkalut ja laitteisto, tiedät miten helppoa se on tehdä laineita hiuksiisi kotona!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.