Miten Tehdä Kuvakollaasi Puhelimella

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4631

  +
  Miten Tehdä Kuvakollaasi Puhelimella

  Kuvakollaasit ovat loistava tapa tallentaa useita muistoja yhdessä kuvassa. Puhelimellasi voit helposti tehdä kuvakollaasin ilmaiseksi ilman että tarvitsee ladata erillistä sovellusta. Tässä on muutamia helppoja vaiheita kuinka voit tehdä kuvakollaasin puhelimellasi.

  1. Lataa Kuvia

  Aloita kuvakollaasin tekeminen valitsemalla kuvia, joita haluat käyttää. Voit valita näitä kuvia esimerkiksi omasta kamerarullastasi tai sosiaalisen median tileiltäsi. Voit käyttää myös muita valokuvia ja kuvituksia, joita löytyy internetistä. Tärkeintä on valita sellaiset kuvat, jotka yhdistettynä luovat kauniin tai mielenkiintoisen kokonaisuuden.

  2. Valitse Kuvakollaasin Sopiva Koko

  Seuraavaksi sinun täytyy valita sopiva koko kuvakollaasillesi. Voit tehdä tämän puhelimesi oman kuvakirjaston kautta, mutta tätä varten voi olla hyödyllistä käyttää erillistä sovellusta. PicCollage on suosittu ja helppo ladata sovellus, joka toimii sekä iPhonelle että Androidille. Sen avulla voit tehdä useita erilaisia kollaaseja ja valita niille erilaisen koon.

  3. Aseta Kuvat Kollaasiin

  Kun olet valinnut sopivan kokoisen kollaasin, voit aloittaa asettamalla valitsemasi kuvat kollaasin sisätiloihin. Tämä voidaan tehdä PicCollagella tai käsin. Voit järjestellä kuvat millä tahansa tavalla, joka toimii sinun kollaasissasi parhaiten. Voit järjestellä ne siten, että ne näyttävät symmetrisiltä tai valita sattumanvaraisen kuvajärjestyksen.

  4. Kokeile Eri Taustaa

  Voit myös helposti kokeilla erilaisia taustoja kollaasillesi. PicCollage-sovelluksella sinulla on valittavana useita valmiita kuvia tai voit käyttää omia kuviasi taustana. Voit myös valita yksivärisen taustan, joka sopii hyvin yhteen muiden kuvien kanssa.

  5. Lisää Tekstiä

  Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit lisätä tekstiä kollaasiisi. Voit valita sen sijainnin ja fontin, jonka avulla saat kollaasillesi juuri sopivan tunnelman. Tekstikenttiä voi lisätä PicCollage-sovelluksella tai normikuvakollaasillakin.

  Kuvakollaasin tekeminen puhelimellasi on helppo ja hauska tapa tallentaa muistoja monien kuvien muodossa. Seuraamalla näitä viittä helppoa vaihetta voit tehdä upean kollaasin omista kuvistasi.

  Muista kuitenkin, että kollaasin tekemisessä on monia erilaisia tapoja luoda mielenkiintoinen kokonaisuus! Kokeile erilaisia järjestyksiä, taustoja ja tekstejä, jotta löydät juuri sinulle sopivan kollaasin!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.