Miten Tehdä Kotisivut Ilmaiseksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #680

  +
  Miten Tehdä Kotisivut Ilmaiseksi

  Nykyään jokaisen yrityksen, yhdistyksen, harrastuksen tai henkilön on lähes pakko olla läsnä myös internetissä. Oman kotisivun luominen voi kuitenkin tuntua haastavalta ja kalliilta. Onneksi ilmaisten vaihtoehtojen määrä on kasvanut huimasti viime vuosina. Tässä artikkelissa esittelemme, kuinka voit luoda omat kotisivut ilmaiseksi.

  1. Valitse sopiva alusta

  Kotisivun perustaminen aloitetaan sopivan alustan valitsemisella. Ilmaisia alustoja on tarjolla runsaasti, esimerkiksi WordPress, Wix ja Weebly ovat suosittuja vaihtoehtoja. Näiden lisäksi on olemassa myös monia muita ilmaisia alustoja, joita kannattaa tutustua ennen valinnan tekemistä.

  2. Suunnittele ulkoasu

  Kun alusta on valittu, on aika suunnitella itse kotisivun ulkoasu. Useat alustat tarjoavat valmiita ulkoasupohjia, joista voi valita itselleen sopivan. Näiden pohjien avulla saat usein nopeasti aikaan ammattimaisen näköisen sivuston. Muista kuitenkin lisätä omat kuvat ja tekstit, jotta kotisivu erottuu ja herättää mielenkiinnon.

  3. Hio sisältö kuntoon

  Kotisivun sisältö on tärkeä osa kokonaisuutta. Se kertoo vierailijoille, kuka olet ja mitä voit tarjota. Mieti tarkkaan, mitä haluat kotisivuillesi sisällyttää. Tärkeintä on, että sivustolla on selkeä rakenne ja että tieto on esitetty niin, että sen ymmärtää helposti. Kannattaa myös panostaa laadukkaaseen kuvitukseen ja käytettävyyteen.

  4. Julkaise sivut

  Kotisivut ovat valmiit ja nyt on aika julkaista ne. Useat alustat tarjoavat ilmaisia verkkotunnuksia, kuten esimerkiksi kotisivut.wordpress.com. Mikäli haluat omaan sivuun omaa nimeä vastaavan verkkotunnuksen, sen voi ostaa edullisesti. Verkkotunnus muodostaa tärkeän osan yrityksen brändiä, joten sen valinta kannattaa tehdä huolella. Muista myös markkinoida kotisivuja, jotta ihmiset löytäisivät ne.

  5. Päivitä sivuja säännöllisesti

  Kotisivujen ylläpito on tärkeä osa toimivaa verkkonäkyvyyttä. Muista päivittää sivuja säännöllisesti ja pitää niitä ajantasalla. Asiakkaiden tai vierailijoiden taajuudesta riippuen sivuja kannattaa päivittää joko viikoittain, kuukausittain tai tarvittaessa.

  Näillä ohjeilla valmistat helposti ja ilmaiseksi kotisivut, joilla voit esitellä yritystoimintaasi tai omaa itseäsi. Kotisivut ovat nykyään tärkeä osa yritystoimintaa, ja niiden kautta saat paljon uusia asiakkaita ja kontakteja. Tärkeintä on aloittaa ja etsiä itselleen sopivin alusta – ja tietenkin antaa luovuuden kukkia!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.