Miten Tehdä Juhlakampaus

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #5522

  +

  Miten tehdä juhlakampaus – vinkit Suomessa asuville

  Tuntuuko sinusta siltä, että aina kun on juhlan aika, sinulta puuttuu inspiraatio juhlakampauksen tekemiseen? Ei huolta, tässä on muutamia vinkkejä juhlakampauksen tekoon, jotka sopivat erityisesti Suomen koviin talviolosuhteisiin ja pimeisiin iltoihin.

  Valitse kampauksen tyyli huolella

  Valitse ensin kampauksen tyyli sen mukaan, minkä tyylisissä juhlissa olet menossa. Tärkeintä on, että kampaus tuntuu omalta ja sopivalta omaan tyyliisi. Jos juhlava vaatetus on hyvin klassista ja eleganttia, kannattaa kampauskin olla sen mukainen. Jos taas juhla on hieman rennompi, voit kokeilla erilaisia kampauksia. Esimerkiksi löysä ponnari tai sykerö rentona ja hiukan rosoisena sopii hyvin rennon juhlatyylin kaveriksi.

  Valmista hiukset oikein

  Jos haluat juhlakampauksen, joka kestää koko illan, kannattaa aloittaa hiusten valmistelulla. Hiusten pesu edellisenä päivänä tai jopa paria päivää aikaisemmin antaa hiuksille tarpeeksi kuohkeutta ja kulutusta, jolloin kampaus pysyy paremmin. Myös hiusten kuivaaminen hyvin on tärkeää, jotta kampaus ei natise osissaan.

  Käytä oikeanlaisia muotoilutuotteita

  Kun aloitat kampauksen tekemisen, käytä hiusten muotoilutuotteita. Tähän tarkoitukseen sopivat erityisesti hiuskiinteet, pumppausvoiteet ja suolasuihkeet. Hyvä muotoilutuote auttaa hiusta pysymään paikallaan koko illan. Jos haluat hiuksesi kiiltäviksi, voit kokeilla kiiltosuihkeita.

  Tehosta kampausta koruilla ja hiuslisäkkeillä

  Hiuslisäkkeet ja -korut ovat loistavia tapoja lisätä kampaukseen hieman lisää glamuuria. Jos haluat kampauksen istuvan hyvin talvipakkasilla, pipo, huivi, tai otsapanta ovat hyvä idea. Lisäksi kampauksissa on aina tilaa kimallukselle; esimerkiksi ohut hiuksiin kierrettävä ketju, bling-bling hiuskoriste tai tyylikkäät klipsilaiteet ovat loistava valinta.

  Sopiva juhlakampaus erilaisiin juhlatilaisuuksiin

  Cocktailtilaisuuteen sopii hyvin rennompi ja boheemimpi kampaus. Voit kokeilla löysää sykeröä tai rentoa nutturaa. Tämä kampaus sopii lyhyempiin ja pidempiin hiuksiin ja on helppo tehdä. Jos kyseessä on hyvin juhlava tapahtuma, kuten häät tai pikkujoulut, mahtava valinta on klassinen nuttura tai punoskampaus, joka sopii monenlaisiin asusteisiin ja juhlatyyleihin.

  Lopuksi

  Oman tyylin löytäminen on kaikkein tärkeintä juhlakampauksen tekemisessä. Erilaisia kampauksia on runsaasti valittavana, mutta se kampaus, jolla tunnet itsesi kauneimmaksi ja mukavimmaksi, on juuri sinun juhlakampausesi valinta. Juhlakampauksen tekemisessä avainsanoja ovat kärsivällisyys, oikeanlaiset tuotteet ja oikeat varusteet. Älä unohda, että rennon ja mukavan kampauksen tekeminen voi olla hauskempaa ja stressivapaampaa kuin juhlavan ja monimutkaisenkin kampauksen tekeminen. Hyvin valmistellut hiukset antavat usein parhaan tuloksen kampauksen tekemisessä, joten ole tarkkana hiusten valmistelussa. Muistathan lisätä mukavaa kimallusta ja kruunuksi sopivia lisäyksiä juhlakampaukseesi – ja nauti juhlista!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.