Miten Tehdä Itse Puhelimen Kuoret

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #2628

  +

  Miten Tehdä Itse Puhelimen Kuoret

  Monilla meistä on puhelin, jota käytämme päivittäin. Se on ehkä yksi tärkeimmistä laitteistamme, joka sisältää kaikki tärkeät tiedot, jotka tarvitsemme arkipäivässämme. Koska käytämme puhelinta jatkuvasti, se voi olla alttiina kolhuille ja naarmuille. Onneksi voit itse tehdä puhelimen kuoren, joka antaa sille lisäsuojaa ja samalla päivittää sen ulkonäköä. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit tehdä itse puhelimen kuoret.

  1. Valitse materiaalit

  Ensimmäinen asia johtaa valinta materiaalin, jota haluat käyttää kuoren tekemiseen. Vaihtoehtoja on monia, kuten silikoni, muovi, kangas tai nahka. Silikoni ja muovi ovat hyviä vaihtoehtoja, jos haluat saada kestävän ja joustavan kuoren. Kangas tai nahka voivat antaa puhelimellesi tyylikkään ilmeen. Jos haluat saada erilaisen kuoren, voit kokeilla muitakin materiaaleja, kuten paperia, pahvia tai jopa puuta.

  2. Mittaa puhelimesi

  Puhelimen kuoren tekeminen alkaa mittaamalla puhelimesi. Sinun täytyy mitata sen pituus ja leveys sekä myös sen paksuus. Näiden tietojen avulla voit piirtää suunnitelman, jota käytät kuoren leikkaamiseen.

  3. Piirrä suunnitelma

  Kun olet ottanut mitat, voit piirtää suunnitelman. Voit käyttää valkoista paperia tai piirustusohjelmaa tietokoneellasi suunnittelun tekemiseen. Suunnittelussa on otettava huomioon kaikki puhelimen osat, kuten näyttö, kamera ja äänenvoimakkuuden säätimet. Sen jälkeen voit leikata suunnitelman irti, jotta voit käyttää sitä mallina kuoren leikkaamisessa.

  4. Leikkaa kuoren materiaali

  Seuraavaksi sinun on leikattava kuoren materiaali suunnitelman mukaan. Voit käyttää puukon tai sakset leikkaamiseen. Varo kuitenkin vahingoittamasta puhelintasi leikkaamisen aikana. Voit käyttää myös malleja, jotka voit löytää verkosta tai puhelinten kuorimyyntipaikoista.

  5. Kiinnitä kuoren materiaali puhelimeen

  Kun olet leikannut materiaalin, voit kiinnittää sen puhelimeesi. Voit käyttää liimaa, tarranauhaa tai tikkaita kuoren kiinnittämiseen. Varmista, että materiaali sopii puhelimeesi hyvin ja että kaikki osat ovat käytettävissä. Voit myös tehdä kuoreen leikkauksia kuulokkeille, virtakaapeleille ja muiden porttien käyttämistä varten.

  6. Koristele kuori

  Viimeinen askel on kuoren koristeleminen. Voit käyttää maalia, tarroja tai muita koristeita, kuten helmiä tai strasseja. Muista kuitenkin, että liiallisella koristelulla voi olla vaikutusta kuoren kestävyyteen. Jos käytät maalia, anna sen kuivua kunnolla ennen kuin alat käyttää kuorta.

  Johtopäätös

  Itse puhelimen kuoren tekeminen voi olla hauskaa ja helppoa. On tärkeää käyttää oikeita materiaaleja ja ottaa huomioon puhelimen mitat ja osat suunnittelussa ja leikkaamisessa. Muista myös kiinnittää huomiota kuoren istuvuuteen ja varmista, että se sopii puhelimeesi hyvin. Kun olet tehnyt kuoren, voit nauttia sen ulkonäöstä ja lisäsuojasta, jonka se tarjoaa puhelimellesi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.