Miten Tehdä Intro Puhelimella

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5756

  +
  Miten Tehdä Intro Puhelimella

  Nykyään kukaan ei enää hämmästy käydessään katsomassa videoita verkossa. Mutta onko koskaan tullut mieleen, että voit tehdä oman intro-videon? Se voi olla tärkeä osa YouTube-kanavaa tai sosiaalisen median postausta, sillä se välittää ainutlaatuisen viestin sinun tai yrityksesi brändistä. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten luoda oma intro-puhelimella HTML-muodossa.

  Ennen kuin aloitamme, sinun on varmistettava, että sinulla on tarvittavat tiedostot ja ohjelmat, jotta voit tehdä intro-puhelimella. Tarvitset videonmuokkausohjelman, jonka avulla voit luoda videon ohjelmistossa. Esimerkkejä hyvistä ohjelmista ovat Adobe Premiere Clip, PowerDirector ja iMovie. Tämä artikkeli käyttää Adobe Premiere Clip -ohjelmaa.

  1. Suunnittele intro

  Ennen kuin voit aloittaa itse videon muokkaamisen, sinun on suunniteltava intro. Mieti, minkä viestin haluat lähettää katsojille. Intro voi sisältää yrityksesi logon, nimesi, tunnuslauseen tai suosikkimusiikkisi.

  2. Aloita uusi projekti

  Kun olet valmis, aloita uusi projekti Adobe Premiere Clip -ohjelmassa. Paina ”Add media” -painiketta aloittaaksesi videon muokkaamisen. Valitse kaikki tarvittavat videot ja valokuvat, jotka haluat sisällyttää introon.

  3. Asenna videoklippi

  Valitse video, johon haluat asentaa introa. Leikkaa videosta pieniä pätkiä, jos haluat lyhentää sitä ennen kuin intro alkaa. Sitten valitse ”Musiikki” -vaihtoehto ja lisää ääniraita valitsemalla haluamasi musiikki.

  4. Luo intro

  Seuraavaksi luodaan itse intro. Aloitetaan valitsemalla ”Add media” -painike uudestaan ja valitaan introon tarvittavat videot ja kuvat. Vedä ja tiputa mediaa aloituskohtaan ja aseta se oikeaan kohtaan.

  5. Lisää ääni

  Lisää ääniä introosi ”Musiikki” -välilehdeltä. Tämän lisäksi voit käyttää myös taustamusiikkia, jotta intro näyttää ammattimaiselta.

  6. Lopeta projekti

  Kun olet valmis, lopeta projekti ja tallenna se puhelimeesi. Voit myös ladata video suoraan sosiaalisiin medioihin tai lähettää sen itsellesi.

  7. HTML-muoto

  Jos haluat julkaista intro HTML-muodossa, voit tehdä sen helposti verkossa CloudConvert-ohjelmiston avulla. Tämä ohjelma on ilmainen ja tarjoaa monipuoliset muunnosvaihtoehdot.

  Yhteenveto

  Oman introvideon tekeminen puhelimella on helppoa. Aloita suunnittelulla, valitse oikeat tiedostot ja aloita uusi projekti ohjelmassa. Luo intro, lisää ääniä ja lopeta projekti. X:n avulla HTML-muodon luominen on myös helppoa. Muista, että intro on tärkeä osa henkilöbrändiäsi tai yritystäsi, joten anna sille aikaa ja huomiota.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.