Miten Tehdä Ilmapallo Miekka

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5817

  +

  Miten Tehdä Ilmapallo Miekka

  Ilmapallo miekka on hauska tapa lisätä ripaus seikkailua ja mielikuvitusta lastenjuhliin tai muihin tapahtumiin. Näytämme nyt, miten tehdä ilmapallo miekka helposti ja nopeasti!

  Tarvikkeet:

  – Ilmapallo miekan muotoon (täältä löydät valmiin mallin tai voit tehdä sen itse)
  – Ilmapallot
  – Sulkakynä
  – Teippi

  Ohjeet:

  1. Aloita valitsemalla ilmapallo miekan muotoon, jonka haluat tehdä. Taustalle voit esimerkiksi ripustaa kuvan, jota voit käyttää tehtäessä miekkaa.
  2. Puhalla ilmapalloja sopiva määrä. Tyypillisesti yhdestä ilmapallosta riittää yhden miekan kahvaan ja terään, joten voit puhallella monta palloa kerralla tai tarvittaessa jättää palloja käyttämättä.
  3. Käytä sulkakynää piirtääksesi yleiskuvan ilmapallosta jonka haluat käyttää miekan terään. Voit piirtää viivat pystyakselille, joka ottaa huomioon miekan pituuden.
  4. Jätä tarpeeksi tilaa kahvaan. Tämä tehdään kiinnittämällä ilmapallot kahvan molemmille puolille.
  5. Käytä teippiä kiinnittääksesi ilmapallot kahvan ympärille. Varmista, että teippi pysyy tiukasti paikallaan tai käytä punosta sen sijaan.
  6. Kiinnitä sitten miekan terä ilmapalloon kiinnittämällä se teipillä. Varmista, että terän kiinnitys on tiukka, mutta että terä kuitenkin joustaa tarvittaessa.

  Lopuksi:

  Ilmapalloon perustuvan miekan teko ei ole vain hauskaa mutta jopa oppimiskokemus. Se auttaa lasta kehittämään hienomotorisia taitoja ja on loistava tapa aktivoida heidän mielikuvitustaan. Lisäksi, voit järjestää jopa ilmapallo miekkataisteluja ja katsella kun lapset leikkivät ja nauttivat aivan kuten aikuiset ovat tehneet aikanaan.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.