Miten Tehdä Graffiti

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #6323

  +

  Miten Tehdä Graffiti

  Graffiti on yksi taiteen muoto, joka on herättänyt kiinnostusta erityisesti nuorten keskuudessa. Graffitien tekeminen ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää. Graffitien tekoon tarvitaan erityisiä taitoja, aloitteellisuutta ja mielikuvitusta. Tässä artikkelissa kerromme, miten aloitteleva graffitien tekijä voi aloittaa.

  Ensimmäiset askeleet

  Ennen kuin aloitat graffitien tekemisen, sinun on ensin tutustuttava tähän taidemuotoon ja sen tekniikoihin. Tämä edellyttää taustatutkimusta: lue kirjoja, tutustu verkkosivustoihin ja selaile lehtiä, jotka käsittelevät graffiteja. Tällä tavalla saat käsityksen siitä, millaista on hyvä graffitin tekeminen ja mitä asioita sinun pitää ottaa huomioon.

  Harjoittele käsin

  Ennen kuin siirryt maaliruiskun käyttöön, kannattaa harjoitella graffitin piirtämistä käsin paperille. Aloita yksinkertaisilla muodoilla, kuten ympyröillä, suorilla viivoilla, neliöillä ja kolmioilla. Harjoittele piirtämään eri fontteja, jotta voit kirjoittaa graffititekstejä.

  Tämä auttaa sinua ymmärtämään graffitimuotoillun kirjoituksen ja kuvien anatomian. Kun olet harjoitellut kynällä ja paperilla tarpeeksi, voit siirtyä taiteen perustekniikoihin ja hioa taitojasi.

  Valitse sopiva paikka

  Graffitien tekeminen villillä paikalla voi olla hauskaa mutta rikollista. Voit saada sakkot tai jopa sakkoja graffitien tekemisestä julkisilla paikoilla. Siksi on suositeltavaa etsiä laillinen paikka graffitien tekemistä varten.

  Kannattaa ottaa selvää, onko kotipaikkakunnallasi ravintoloita, festivaaleja, seinäkoristeluja, kouluprojekteja tai muita organisaatioita, jotka tarvitsevat taidetta johonkin tarkoitukseen. Näin voit ehkä saada mahdollisuuden piirtää graffitia ilman että joudut olemaan yleisen mielipiteen pilkan kohteena.

  Hanki välineet

  Graffitien tekemiseen tarvitset erilaisia välineitä. Tarvitset maaliruiskun, maalia, suojuksen ja suojalasit. Maaliruiskuissa on myös erikokoisia kärkiä, joilla voit kuvata graffitit eri tyylillä. Voit säätää painetta myös koteloon.

  Et voi ostaa näitä tavaroita käyttämällä rahaa käteisellä tai edes luottokortilla, sillä et ole vanhempi. Jos et ole tarpeeksi vanha, et saa ostaa maaliruiskuja tai maaleja. On tärkeää, että huolehdit taloudellisesta tilanteestasi ennemmin kuin aloitat maalausprojektin.

  Valmiina aloittamaan

  Nyt kun olet suorittanut taustatutkimusta, harjoittelut kynällä ja paperilla, etsinyt sopivan paikan ja hankkinut välineet, voit aloittaa graffitien tekemisen.

  On tärkeää aloittaa maltillisesti ja aloittaa yksinkertaisella muotoilulla. Et halua aloittaa sopimuksen rikkomisella tai pahentaa muiden suhtautumista graffititaiteilijoihin, joilla on jo vaikeaa.

  Johtopäätös

  Graffitien tekeminen on taito, jota ei voida oppia nopeasti. Sen sijaan se edellyttää kärsivällisyyttä, mielikuvitusta ja paljon harjoitusta. Muista, että sinun on harjoiteltava käsin ennen kuin siirryt maaliruiskun käyttämiseen, ja että on tärkeää löytää laillinen paikka graffitien tekemiseen. Muista myös, että graffitien tekeminen on hauskaa, mutta sinun täytyy olla vastuullinen ja varmistaa, että et häiritse ympäristöä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.