Miten Tehdä Fursuit

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4153

  +

  Miten Tehdä Fursuit?

  Fursuit-harrastus on yhdenmukainen monien elävien otusten hahmoina pukeutumisesta. Fursuitin tekeminen tarvitsee paljon kärsivällisyyttä ja käsityötaitoja, mutta lopputulos voi olla uskomattoman palkitseva. Tässä artikkelissa keskitytään siihen, kuinka voit aloittaa oman fursuitin tekemisen.

  1. Suunnittelun aloittaminen

  Ennen kuin aloitat fursuitin tekemisen, on tärkeää suunnitella, minkä näköinen hahmo haluat luoda. Voit joko piirtää hahmosi itse tai tilata sen tekemisen. Hahmon suunnittelun pitää olla finalisoitu ennen fursuitin muiden osien tekemistä.

  2. Materiaalien kerääminen

  Fursuitiin tarvitset useita eri tarvikkeita ja materiaaleja. Päämateriaali on tekoturkki, jota käytetään fursuitin vaipan tekemiseen. Muita materiaaleja, joita tarvitset, ovat muun muassa vaahtomuovi, kangas, silmät ja nenä.

  Tärkeää on valita laadukkaita materiaaleja, jotta fursuit kestää käytössä ja sen ilme on juuri sellainen kuin halusitkin.

  3. Fursuitin kaavojen luominen

  Seuraava vaihe on luoda kaavat, joita käytetään fursuitin eri osien tekemiseen. Kaavojen tekeminen voi olla haastavaa, mutta on tärkeää, että ne ovat juuri oikean muotoisia ja mukavia käyttää.

  Kaavojen avulla voit leikata kankaat, joita käytetään muun muassa fursuitin kaulahihan, rinnan ja hihan teossa. Muista pitää kaavat tallessa, sillä voit tarvita niitä myöhemmin, jos haluat tehdä lisäosia fursuitiin.

  4. Fursuitin vaipan tekeminen

  Ennen kuin voit tehdä fursuitin muita osia, on tärkeää, että vaippa on valmis. Fursuitin vaipan tekemiseen käytetään tekoturkkia ja vaahtomuovia ja se tehdään noudattaen tarkasti aiemmin luotuja kaavoja.

  Fursuitin vaipan teko vaatii erityistä huomiota, sillä sen pitää olla istuvuudeltaan mukava ja sen tulee tehdä mahdolliseksi hyvän näköinen fursuitin.

  5. Fursuitin viimeistely

  Kun fursuitin vaippa on valmis, on aika lisätä sille silmät, nenä ja kaulus. Silmien ja nenän tekemiseen tarvitaan useimmiten silikonimassaa, ja kauluksesta käytetään tekoturkkia.

  Fursuitin korvien käyttäminen voi olla vaihtelevaa. Korvat voivat olla joko kangasta tai tekoturkkia ja ne voivat olla joko luonnollisten korvien tai aivan erilaisten korvien näköisiä.

  6. Fursuitin ylläpito

  Fursuitin hoitaminen on yhtä tärkeää, kuin sen tekeminen. Fursuitin tulee olla puhdas ja hyvin huollettu. Ennen kuin aloitat käyttämään fursuitia, varmista, että sinulla on sen käyttämiseen tarvittavat turvallisuusohjeet.

  Puhdista fursuit säännöllisesti tarvittaessa, jotta se pysyy hyvän näköisenä ja mukavana käyttää. Muista, että fursuit on arvokas ja sinun tulee käyttää sitä huolellisesti, jotta voit nauttia siitä pitkään.

  Fursuitin tekeminen voi tuntua haastavalta, mutta lopputulos on aina sen arvoinen. Suunnittele jokainen vaihe huolellisesti ja käytä hyvälaatuisia materiaaleja. Fursuitin tekeminen on aina harrastuksena todella mahtava.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.