Miten Tehdä Blogi Blogspottiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #1201

  +
  Miten Tehdä Blogi Blogspot- alustalle?

  Blogien kirjoittaminen on nykyään suosittua! On se sitten harrastus tai ammatti, blogien avulla ihmiset jakavat huomioitaan, ideoitaan, tietoaan ja mielipiteitään. Blogi kirjoittaminen on erittäin helppoa ja ei edellytä suuria taitoja, mutta se ei ole aivan yhtä yksinkertaista, jos et tiedä, miten blogia tehdään. BlogSpot on yksi suosituimmista alustoista, jota käytetään kotimaisissa blogeissa. Tässä artikkelissa luetellaan askel askeleelta, kuinka tehdä blogi Blogspot alustalle.

  Vaihe 1: Luo Google-tili
  Jos sinulla ei ole Google-tiliä, sinun täytyy luoda se ennen kuin voit aloittaa blogin tekemisen Blogspot-alustalle. Kirjautuminen Google-tilillesi on välttämätöntä, sillä hyödyntäessäsi Blogspotia, tallennat sisällön Google-tunnukseen. Jos et pysty käyttämään Googlen palveluita, Blogspot voit myös käyttää muita alustoja, kuten WordPressiä.

  Vaihe 2: Valitse Blogspot alustalle
  Kun olet kirjautunut Google-tilillesi, sinun täytyy siirtyä Blogger:n pääsivuille ja luoda uusi blogi Blogspot-alustalle. Pääset siirtymään Bloggerin pääsivuille klikkaamalla ”Blogger”-linkkiä yläpalkista.

  Vaihe 3: Aloita blogin luominen
  Kun olet valinnut Blogspotin aloitussivun, valitse ”Luo uusi blogi”-linkki. Tämän jälkeen sinulta kysyy muutama kysymys blogin nimestä, kielestä ja url-osoitteesta. Valitse nimi, joka kuvastaa hyvin blogin sisältöä. URL-osoite tulee valita huolella, sillä se on helposti muistettava. Kieleksi suositellaan englantia, sillä Blogspotin käyttöliittymä on englanninkielinen.

  Vaihe 4: Valitse ulkoasu (Theme)
  Valitse teema, joka on lähimpänä blogin tyyliä ja sisältöä. Voit myös myöhemmin muuttaa ulkoasua, mutta kannattaa valita teema, joka on lähinnä haluamaasi lopputulosta.

  Vaihe 5: Aloita blogin kirjoittaminen
  Kun olet valinnut teeman, voit aloittaa blogin kirjoittamisen. Klikkaamalla ”Uusi viesti”-painiketta pääset kirjoitusohjelmaan, joka mahdollistaa blogimerkinnän luomisen.

  Vaihe 6: Muotoile blogikirjoitus sopivaksi
  Kun olet kirjoittanut blogin, sen layout pitää muotoilla katsottavaksi. Voit lisätä otsikoita, listoja, kuvia ja videoita, jotta blogin lukeminen on helposti havaittavaa.

  Vaihe 7: Tallenna ja julkaise blogi
  Kun blogikirjoitus on valmis, paina ”Tallenna” -painiketta, jotta sivistyt kirjoituksen. Lopuksi klikkaa ”Julkaise” -painiketta, mikä Julaistaa blogin suurelle yleisölle luettavaksi.

  Saatat kokea blogin luomisen hieman haastavaksi ensimmäisellä kerralla, mutta kun pääset sen saloihin, huomaat, että se on helppoa kuin heinänteko. Blogspot on yksi parhaista alustoista aloittelijoille, koska se on helppokäyttöinen ja ilmaista käyttää. Se tarjoaa ilmaisia teemoja, helppoa kirjoitusohjelmaa ja jopa palkkaa, jos blogisi saa riittävästi liikennettä. Joten, rohkeasti vain tekemään omaa blogia Blogspotin avulla!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.