Miten Tarkistan Kenon

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1298

  +

  Miten tarkistan Kenon?

  Kenon pelaaminen on hauskaa ja jännittävää, mutta voittamisen kannalta tärkeää on myös seurata tuloksia ja tarkistaa omat numerot. Tässä artikkelissa kerromme, miten tarkistat Kenon tulokset Suomessa.

  Netissä

  Suomen Veikkaus tarjoaa Kenon tulokset helposti ja nopeasti verkossa. Tulokset löytyvät Veikkauksen sivuilta osoitteessa veikkaus.fi. Voit tarkistaa tulokset klikkaamalla ”Pelit” ja sen jälkeen valitsemalla ”Kenon tulokset”.

  Sivulta löydät kunkin arvonnan voittonumerot sekä mahdolliset voitot kullekin voittoluokalle. Mikäli numerosi ovat mukana voittoluokissa, voit tarkistaa voittorivisi helposti.

  Veikkauksen sivuilla pääset myös tarkastelemaan aiempien arvontojen tuloksia. Tämä on hyödyllistä, mikäli haluat analysoida aikaisempia tuloksia ja miettiä, millaisilla numeroilla kannattaisi pelata.

  Mobiilissa

  Mikäli haluat tarkistaa Kenon tulokset mobiililaitteella, löydät Veikkauksen sovelluksen kaikille yleisimmille älypuhelimille. Sovelluksella voit seurata Kenon tuloksia ja muita Veikkauksen pelejä saatavilla olevan tiedon mukaan.

  Myymälässä

  Kenon tulokset voi tarkistaa myös Veikkauksen myymälöissä ja pelipisteissä. Myymälästä voit pyytää Veikkauksen myyjää tarkistamaan Kenon rivisi.

  Todistaaksesi voiton, tarvitset voittoon oikeuttavan pelikupongin. Mikäli voitat suuremman summan, sinun on mentävä Veikkauksen konttoriin, jossa voit noutaa rahasi.

  Kenon pelistrategiat

  Jos haluat parantaa voittomahdollisuuksiasi, on hyvä tutustua erilaisiin Kenon pelistrategioihin. Yksi suosituimmista strategioista on valita omaa syntymäpäivää kuvaavat numerot.

  Tämä strategia on kuitenkin hieman riskialtis, sillä syntymäpäivät koostuvat yleensä pienistä numeroista välillä 1-31. Kannattaa harkita myös muita strategioita, kuten numeroiden summan tai tietyissä valtioissa esiintyvien numeroiden valintaa.

  On myös hyvä muistaa, että Kenossa on mahdollisuus valita jopa 15 numeroa kerrallaan. Valitsemalla mahdollisimman paljon numeroita, parannat voittomahdollisuuksiasi – toki samalla kustannuksetkin kasvavat.

  Yhteenveto

  Kenon tulokset kannattaa tarkistaa Veikkauksen sivuilta tai sovelluksesta. Kenon pelaamiseen on monia erilaisia strategioita, joiden avulla voittomahdollisuuksiaan voi parantaa.

  Muistathan kuitenkin, että Kenossa on kyse pelkästään tuurista. Pelaa vastuullisesti ja aseta pelibudjetti ennen pelaamisen aloittamista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.