Miten Taivuttaa Ripset

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #3862

  +

  Miten Taivuttaa Ripset? – Vinkit Suomessa Asuville Ihmisille

  Miten Taivuttaa Ripset?

  1. Valmistelu

  Ennen kuin aloitat ripsien taivuttamisen, puhdista silmäsi perusteellisesti ja poista kaikki meikki silmäripsiä lukuun ottamatta. Puhdistuksen jälkeen voit käyttää ripsien taivutinta helpommin ja tehokkaammin.

  2. Ripsien Taivuttimen Käyttö

  Valitse hyvä ja laadukas ripsien taivutin. Aseta se ripsiesi lähelle ja paina kevyesti, mutta tiukasti alimmalle ripselle. Pidä taivutinta paikallaan ja paina varovasti 5-10 sekuntia. Nosta taivutin ylös ja toista toiselle silmälle. Muista, että liian kova paine voi vahingoittaa ripsiäsi ja aiheuttaa niiden katkeamista.

  3. Käytä Ripsiväriä Oikein

  Ripsien taivuttamisen jälkeen käytä ripsiväriä varovasti. Levitä ripsiväri läpivientiin hiuspohjasta aina ripsien kärkeen saakka. Aloita keskeltä ripsiä ja etene kohti ulkoreunaa ja sitten sisäkulmaa. Vältä liikaa kerrostamista, mikä voi aiheuttaa ripsivärien muodostumisen ja rajoittaa ripsiesi liikkumista.

  4. Varovaisuus

  Ole varovainen ripsiesi kanssa. Älä vedä liian voimakkaasti tai nopeasti irrottaessasi ripsiväriä tai muita meikkituotteita ripsistäsi. Hankaaminen, repiminen tai kiskominen ripsistäsi voi vahingoittaa niitä, joten käytä silmämeikinpoistoainetta tai meikinpoistoliinoja varovasti ja hellästi.

  5. Säännöllisyys

  Älä taivuta ripsiäsi joka päivä, sillä se voi johtaa ripsien katkeamiseen. Käytä ripsien taivutinta vain silloin tällöin ja varoen. Muista myös puhdistaa ripsien taivutin aina käytön jälkeen, jotta vältät bakteerien kasvun ja ripsiesi infektioiden.

  6. Kauneussalonki

  Jos et uskalla tai osaa taivuttaa ripsiäsi itse, voit käydä kauneussalongissa ammattilaisen luona. Hän osaa taivuttaa ripsesi turvallisesti ja tehokkaasti ilman, että aiheutat vahinkoa ripsillesi.

  Lopuksi

  Ripsien taivuttaminen voi parantaa silmiemme ulkonäköä ja korostaa niitä kauniisti. Käytä siis ripsien taivutinta oikein ja huolellisesti. Jos olet epävarma tai et ole varma, kuinka käyttää sitä oikein, kysy ammattilaiselta tai kauneussalonkista. Muista myös olla varovainen ja hellävarainen ripsiesi kanssa, jotta voit pitää ne terveinä ja kauniina.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.