Miten Suudellaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #4990

  +

  Miten Suudellaan – Ohjeet Suomalaisille

  Suuteluhan on ihana tapa ilmaista rakkautta ja läheisyyttä, mutta miten suudellaan oikein? Monelle suomalaisellekin voi tuntua vaikealta selvittää se, koska meillä on taipumus olla varovaisia ja pidättyviä. Tässä artikkelissa käymme läpi joitain suudelmaan liittyviä vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla voit onnistua suudelman antamisessa.

  Valmistelut

  Hyvä suutelukokemus alkaa usein valmisteluista. Ensinnäkin, varmista että sinulla on hyvä hengitys, sillä epämiellyttävä haju voi pilata tunnelman nopeasti. Käytä tarvittaessa purukumia tai suuvesiä. Lisäksi voit halutessasi käyttää kosteuttavaa huulirasvaa, jotta huulesi ovat pehmeät ja miellyttävät suudelman aikana.

  Suudelman aloittaminen

  Kun olet valmistelemassa itseäsi hyvään suudelmaan, on myös tärkeä tietää, miten aloitat suudelman. Ensimmäinen kosketus on yleensä pehmeä ja kevyt, voit esimerkiksi asettaa kätesi kumppanisi leualle tai poskelle ja kallistaa päätäsi kohden heitä. Voit myös vain katsoa kumppaniasi syvälle silmiin, jolloin ilmenee yhteys.

  Suudelman intensiteetti

  Suudelman intensiteetti riippuu paljolti parin välisestä kemiasta ja tunnelmasta, mutta myös siitä, miten kumpikin suutelee. Usein intensiteetti kasvaa suudelman keston myötä, ja vähitellen siirrytään kevyemmistä suudelmista intohimoisimpiin. Tärkeää kuitenkin on, että molemmat tuntevat olonsa miellyttäväksi suudelman aikana ja, että molempien rajat myös huomioidaan!

  Huulten käyttö suudelmassa

  Kun siirrytään kevyemmistä suudelmista intensiivisimpiin, huulien käyttö on yleistä. Huulet voidaan painaa tiukasti yhteen tai hellästi kynttilänvarsi maistaessa – mannermaisessa suudelmassa. Kielen käyttöön voit siirtyä vasta, kun molemmat ovat valmiita.

  Suudelman lopettaminen

  On hyvä tiedostaa, että suudelma voidaan lopettaa koska tahansa. Voit tehdä sen pehmeällä suudelmalla tai halauksella, joten se on tärkeä osa jokaisen suudelman opetella.

  Johtopäätökset

  Jos haluat tietää, miten suudellaan oikein, on ennen kaikkea tärkeää kuunnella itseäsi ja kumppaniasi – kommunikaatio on suurin voimavaramme myös suudelmissa. Kun molemmilla on hyvä fiilis, niin huumaava suudelma seuraa todennäköisesti pian. Muista kuitenkin, että olette ainutlaatuisia yksilöitä, joten tärkeintä on löytää aivan oma tapa suudella, joka tuntuu hyvältä molemmille.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.