Miten Spotify Suljetaan

  • Tämä aihe on tyhjä.
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #6056

    +

    Miten suljen Spotify-tilini

    Spotify on suosittu musiikin suoratoistopalvelu, joka toimii yli 90 maassa, mukaan lukien Suomessa. Vaikka palvelu onkin erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää, ei ole mahdotonta, että joskus haluat sulkea tilisi. Tämä voi liittyä esimerkiksi siihen, että olet saanut tarpeeksesi palvelusta tai haluat siirtyä käyttämään toista musiikin suoratoistopalvelua.

    Alla on muutama vaihe, jotka sinun tulee suorittaa, jotta voit sulkea tilisi Spotifyssa.

    Vaihe 1: Kirjaudu sisään Spotify-tilillesi

    Oletuksena joudut kirjautumaan sisään Spotify-tilillesi, jotta voit sulkea sen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

    1. Mene Spotifyn kotisivulle.
    2. Klikkaa ”Kirjaudu sisään” -painiketta, joka sijaitsee sivun oikeassa yläkulmassa.
    3. Syötä käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa ”Kirjaudu sisään”.

    Vaihe 2: Siirry Spotify-tilisi asetuksiin ja valitse ”Peruuta Premium-tilaus”

    Jos käytät maksullista Premium-tiliä, sinun on peruutettava tilauksesi ennen tilin sulkemista. Voit peruuttaa Premiumin seuraavasti:

    1. Mene Spotify-tilisi asetuksiin.
    2. Valitse ”Premium”.
    3. Klikkaa ”Peruuta Premium-tilaus”.

    On tärkeää muistaa, että jos sinulla on kyseessä määräaikainen tilaus, et välttämättä saa takaisin rahojasi, vaikka tilaisit uuden palvelun kesken tilausjakson.

    Vaihe 3: Siirry ”Tilin poistamisen” sivulle Spotifyssa

    Kun olet peruuttanut tilauksesi, voit siirtyä tilin poistamisen sivulle seuraavasti:

    1. Mene Spotify-tilisi asetuksiin.
    2. Rullaa sivua alaspäin, kunnes löydät ”Tilin poistaminen”-kohdan.
    3. Klikkaa ”Tilin poistaminen”.

    Vaihe 4: Vahvista Spotify-tilin sulkeminen

    Kun olet klikannut ”Tilin poistaminen”, sinua pyydetään vahvistamaan tili sulkeminen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

    1. Valitse syy sille, miksi haluat sulkea tilisi.
    2. Klikkaa ”Tilin poistaminen”-painiketta.

    On tärkeää muistaa, että jos suljet tilisi Spotifyssa, menetät kaikki tallentamasi soittolistat, luetut artistit sekä seuraamasi podcastit ja niiden tilaukset.

    Päätelmä:

    Spotify-tilin sulkeminen ei ole mikään salaisuus. Se onnistuu muutamalla vaiheella. Jos haluat sulkea tilisi, käy läpi yllämainitut vaiheet, jotta voit tilin sulkea turvallisesti ja menettämättä turhia tietojasi.
    **

  • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.