Miten Spotify Lahjakortti Toimii

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #99

  +

  Miten Spotify Lahjakortti Toimii?

  Spotify on yksi maailman suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista. Sen avulla voit kuunnella suosikkiartistejasi milloin tahansa ja missä tahansa. Saatat joskus haluta jakaa tämän ilon ystäviesi ja perheesi kanssa, ja siksi Spotify-lahjakortti on erinomainen tapa antaa musiikkia lahjaksi. Mutta miten Spotify-lahjakortti toimii?

  Mistä saan Spotify-lahjakortin?

  Spotify-lahjakortin voi ostaa useista eri liikkeistä, kuten Stockmannilta, R-Kioskilta tai Gigantista. Voit myös ostaa lahjakortin verkosta esimerkiksi Amazonista tai Electronic-Star:sta. Lahjakortin arvo voi vaihdella 10 eurosta 60 euroon.

  Miten voin käyttää Spotify-lahjakorttia?

  Kun saat Spotify-lahjakortin, voit käyttää sen seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään Spotify-tilillesi tai luo uusi tili, jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun.

  2. Valitse ”Redeem” (lunasta) -vaihtoehto Spotifyn käyttöliittymässä.

  3. Syötä lahjakortin koodi sille varattuun kenttään.

  4. Paina ”Lunasta”.

  Kun olet tehnyt tämän, lahjakortin arvo veloitetaan tililtäsi. Tämän jälkeen voit nauttia musiikista ilman mainoksia.

  Mitä voin tehdä Spotify-lahjakortilla?

  Spotify-lahjakortin arvo käyttää Spotifyssa kuten omaa maksukorttiasi. Voit kuunnella musiikkia, luoda soittolistoja, jakaa musiikkia ystäviesi kanssa ja käyttää muita palvelun ominaisuuksia. Spotify-lahjakortin avulla voit myös päivittää tilauksesi tilapäisesti ”Premium-tilaksi”, joka tarjoaa lisämahdollisuuksia, kuten offline-kuuntelun ja paremman äänenlaadun.

  Mikä on Spotify-lahjakortin voimassaoloaika?

  Spotify-lahjakortit ovat yleensä voimassa 12 kuukautta niiden aktivointipäivästä lukien. Jos lahjakortin voimassaolo päättyy, lahjakortin arvo menetetään.

  Mitä teen, jos en käytä koko Spotify-lahjakortin arvoa?

  Jos et käytä koko lahjakortin arvoa, jäljelle jäävä summa on edelleen käytettävissä Spotifyssa. Voit käyttää tätä summaa seuraavan laskun maksamiseen tai lahjoittaa sen ystävällesi.

  Johtopäätös

  Spotify-lahjakortti on erinomainen tapa antaa musiikkia lahjaksi. Jos saatte tällaisen kortin, voit käyttää sitä Spotifyn kaikkiin palveluihin, ja voit nauttia musiikin kuuntelusta ilman mainoksia. Muista kuitenkin käyttää kortin arvo kokonaan, kun se on aktivoitu, jotta saat mahdollisimman paljon iloa musiikin kuuntelusta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.