Miten Skannataan Canon Tulostimella

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #365

  +
  Miten Skannataan Canon Tulostimella?

  Canon on maailmanlaajuisesti tunnettu yritys, joka tarjoaa monipuolisia tulostimia, joista monet ovat myös skannereita. Skannaus on tärkeä toiminto, jos sinun täytyy skannata tärkeitä asiakirjoja, valokuvia tai muita tiedostoja sähköiseen muotoon. Jos asut Suomessa, tässä on joitakin ohjeita siitä, miten skannataan Canon tulostimella.

  1. Aloita yhdistämällä Canon tulostin tietokoneeseen

  Tämän vaiheen suorittaminen edellyttää tulostimen liittämistä tietokoneeseen. Jos tulostimessa on WiFi-yhteys, voit liittää sen langattomasti tai voit yhdistää USB-kaapelilla.

  2. Tarkista Canon Tulostimen ohjaimet ja asennukset

  Varmista, että Canon tulostimen ohjaimet ja asennukset ovat ajan tasalla. Voit tarkistaa, onko sinun tarpeen päivittää tulostimen ajurit, menemällä tietokoneesi ohjauspaneeliin, etsimällä tulostin ja valitsemalla ominaisuudet -vaihtoehdon.

  3. Avaa skannausohjelma

  Tulosta, jonka skannaaminen haluat aloittaa, voidaan skannata joko suoraan tulostimen paneelista tai tietokoneesi avulla. Jos käytät tietokonetta, aloita avaamalla Canonin skannausohjelma. Canon Lide -sarjan skannerien kanssa suositellaan käyttämään oletusohjelmaa.

  4. Tarkenna dokumentti tai kuva

  Ennen tulostimen skannaamista, varmista, että dokumentti tai kuva on tarkennettu haluamallasi tavalla.

  5. Valitse skannausasetus

  Canon tulostimen skannerissa on useita skannaustiloja, joiden avulla voit valita skannattavien asiakirjojen eri asetukset, kuten skannaustarkkuuden ja tiedostomuodon. Ennen skannauksen aloittamista, valitse haluamasi skannausasetukset.

  6. Aloita skannaus ja tallenna tiedosto

  Kun olet määrittänyt tiedostomuodon ja muut tarvittavat skannausasetukset, paina Scan -painiketta Canon skannerilla ja odota prosessin loppuun asti. Kun tiedostosi on skannattu, voit tallentaa sen tietokoneen haluamaasi kansioon.

  7. Tarkista skannauksen värit ja laatu

  Tarkista, että skannauksesta tuli jokseenkin samanlainen kuin alkuperäinen. Värien tulee olla samanlaisia ja kuvanlaadun hyvä.

  Nämä ovat perusaskeleet siitä, miten skannataan Canon tulostimella. Varmista, että tulostimen ohjaimet ovat ajan tasalla ja tarkista, että tulostimen skannausasetukset ovat sopivat ennen kuin aloitat skannaamisen. Hyviä skanneriotoksia!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.