Miten Siivota Nopeasti

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #1061

  +

  Miten Siivota Nopeasti

  Joskus elämässä tapahtuu odottamattomia asioita, ja sinun täytyy siivota nopeasti. Se voi olla vieraiden tulo, yllätysvierailuja tai vain yllättävä siivousinspiraatio. Se ei ole helppoa, mutta se ei myöskään ole mahdotonta. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua siivota nopeasti.

  Suunnittele ennen aloittamista

  Ennen kuin aloitat siivouksen, suunnittele se etukäteen. Tee lista tarvittavista työkaluista ja materiaaleista. Mieti, mitä huoneita siivoat ensimmäiseksi ja missä järjestyksessä. Jos sinulla on vähän aikaa, muita tehtäviä tai työpaineita, määritä realistinen aikataulu.

  Järjestä ennen kuin aloitat

  Kerää kaikki roskat ja likainen pyykki yhteen paikkaan, jotta kaikki on helpompi käsitellä. Poista kaikki häiritsevät esineet, jotka ovat tiellä. Pyyhi pölyt kaikista pinnoista, kuten pöydiltä ja hyllyiltä, ja imuroi tai lakaise lattiat.

  Puhdista yhdellä pyyhkäisyllä

  Älä käytä aikaa kaikkien pintojen pesemiseen ja kuivaamiseen. Käytä sen sijaan pyyhettä tai mikrokuituliinaa, joka kattaa suuremman alueen kerrallaan. Voit käyttää esimerkiksi yleispuhdistusainetta kaikkialla saavuttaaksesi maksimaalisen tehon vähimmässä ajassa.

  Puhdista vain näkyvät alueet

  Kun kiire on kova, ota huomioon vain näkyvät alueet. Keskity enemmän yleisilmeeseen ja anna peruspuhdistuksen odottaa rauhassa. Pyyhi keittiön pöytä, siivoa vessa ja järjestä sohvatyynyt.

  Laita asioita paikoilleen

  Nopeassa siivouksessa huomaat, että huone on jo paremmin. Nyt käytä aikaa asettamalla kaikki paikoilleen. Kerää kaikki pöydille ja lattioille jääneet tavarat ja kiikuta ne paikoilleen. Lajittele roskat ja laita likaiset pyykit pesukoneeseen.

  Anna vetoapua

  Jos olet todella ahtaassa paikassa ja kaikki näyttää epätoivoiselta, pyydä apua. Jos sinulla on perhe tai ystäviä, jotka ovat lähellä, pyydä heitä tulemaan siivoamaan. Voit myös palkata ammattilaisen siivoamaan puolestasi, ja se on usein hintansa arvoista.

  Päätä myönteisesti

  Kun olet tekemässä nopeaa siivousta, on tärkeää olla myönteisellä mielellä. Älä stressaa asioita liikaa, vaan keskity tekemään parhaasi. Älä huolestu liikaa virheistä tai puutteista, sillä sinun tehtäväsi on vain saada tila paremmaksi kuin se oli ennen sinun saapumistasi.

  Yhteenvetona, nopea siivous vaatii vähän ennakkovalmistelua. Suunnittelun ja järjestelyn avulla voit käsitellä siivouksen tehokkaammin ja saavuttaa paremman tuloksen vähemmässä ajassa. Muista myös laittaa asiat paikoilleen ja pitää mielialasi korkealla. Joskus apu on tarpeen, ja kannattaa ottaa vastaan apua, jos tarvitset sitä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.