Miten Siirtää Valokuvat Tietokoneelta Muistitikulle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #2518

  +
  Miten Siirtää Valokuvat Tietokoneelta Muistitikulle

  Tietokoneilla on tänä päivänä valtava rooli valokuvauksessa. Yhä useammalla on tapana tallentaa kaikki valokuvat tietokoneelle, eikä perinteisille kuvapapereille enää ole paljon tarvetta. Tietokoneilla tallentaminen on kätevää, sillä kuvien käyttö on helppoa ja niitä voi muokata eri ohjelmilla. Monesti kuitenkin tietokoneelle tallentaminen ei ole riittävää, vaan kuvia halutaan siirtää toisiin laitteisiin tai tallentaa varmuuskopioita. Tämä artikkeli käsittelee valokuvien siirtämistä tietokoneelta muistitikulle.

  Mikä on muistitikku?

  Muistitikku on pieni ulkoinen tallennuslaite, joka voidaan kytkeä tietokoneeseen USB-portin kautta. Muistitikun avulla voidaan tallentaa tietoja helposti ja nopeasti tietokoneelta laitteelle, joka ei ole kiinteästi liitetty tietokoneeseen, kuten vaikkapa kannettavaan tietokoneeseen tai puhelimeen. Muistitikkuja on saatavana eri kokoisina ja nopeuksina, ja niitä voidaan käyttää muun muassa valokuvien ja tiedostojen siirtoon.

  Valokuvien siirto tietokoneelta muistitikulle

  Saatavilla on useita tapoja, joilla valokuvia voidaan siirtää tietokoneelta muistitikulle. Alla on esitelty yleisimmät kaksi tapaa.

  Tapas 1: Valokuvien siirto suoraan muistitikulle

  Tämä tapa on yksinkertainen ja nopea. Se sopii erityisesti pieniä määriä valokuvia siirrettäessä.

  1. Kytke muistitikku tietokoneeseen USB-portin kautta.
  2. Avaa File Explorer (tiedostonhallinta) ja navigoi valokuviin.
  3. Valitse haluamasi valokuvat ja vedä ne muistitikun kansioon.
  4. Irrota muistitikku tietokoneesta ja kuvat ovat nyt siirtyneet muistitikulle.

  Tämä tapa on yksinkertainen ja nopea. Se sopii erityisen hyvin, kun halutaan siirtää vain muutama kuva.

  Tapas 2: Valokuvien siirto Windowsin valokuvagallerian avulla

  Windowsin valokuvagalleria on Windowsin oma kuvien hallintaohjelma. Se sopii erityisesti silloin, kun haluat siirtää suuria määriä valokuvia kerrallaan.

  1. Kytke muistitikku tietokoneeseen USB-portin kautta.
  2. Avaa Windowsin valokuvagalleria ja valitse haluamasi valokuvat.
  3. Napsauta “Hallinta” (yläpalkissa) ja valitse “Vie”.
  4. Valitse muistitikku (tai sen kansio) vientikohteeksi ja nimeä kansio.
  5. Napsauta “Vie” ja odota, että vienti on valmis.
  6. Irrota muistitikku tietokoneesta ja kuvat ovat nyt siirtyneet muistitikulle.

  Windowsin valokuvagalleria on kätevä ohjelma suurten määrien valokuvien siirtämiseen muistitikulle. Se käyttää valmiita vientiasetuksia, jotka varmistavat, että kuvat pysyvät laadukkaina ja säilyttävät saman formaatin, kuin alkuperäisessä tallennuspaikassa.

  Miksi valokuvat kannattaa tallentaa muistitikulle?

  Valokuvien tallentaminen muistitikulle on monella tapaa kätevää. Ensinnäkin muistitikulle tallentaminen toimii varmuuskopiona, jos tietokoneella tapahtuu haitallisia tapahtumia, kuten tietojen katoamista tai tietokoneen kaatumista. Jos kuvat ovat tallennettuna muistitikulle, ne pysyvät tallessa, vaikka tietokone ei enää toimisi.

  Toisekseen muistitikut ovat helppoja ja käteviä tapoja jakaa valokuvia esimerkiksi ystävien ja perheen kesken. Monesti tulee tilanteita, joissa haluat jakaa valokuvia jonkun kanssa, joka ei ole fyysisesti samassa paikassa kuin sinä. Muistitikulle tallennettuina kuvia voi helposti kuljettaa mukana minne vain ja jakaa niitä kenen tahansa kanssa.

  Yhteenveto

  Valokuvien tallentaminen tietokoneelle on kätevää, mutta muistitikulle siirtäminen on turvallisempaa ja kätevämpää. Tämän artikkelin avulla opit, kuinka valokuvia voidaan siirtää tietokoneelta muistitikulle. Muistitikkujen käyttäminen on helppoa ja nopeaa, ja se antaa mahdollisuuden tallentaa kuvia talteen monissa eri tilanteissa. On suositeltavaa käyttää muistitikkuja myös varmuuskopioinnissa, sillä niiden avulla voidaan suojata arvokkaita valokuvia haitallisilta tietokonevirheiltä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.