Miten Siirtää Valokuvat Lumiasta Tietokoneelle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #2778

  +
  Miten Siirtää Valokuvat Lumiasta Tietokoneelle

  Nokia Lumia -älypuhelimet ovat suosittuja syystäkin, sillä ne tarjoavat erinomaisen nautinnon käyttäjilleen. Lumia on erityisesti suunniteltu erinomaisen kameran ja korkealaatuisten valokuvien ottamiseen, ja monet käyttäjät haluavat siirtää nämä kuvat tietokoneelle tallentaakseen ne.

  On monia syitä, miksi haluaisit siirtää valokuvat Lumiasta tietokoneeseen. Saatat haluta säilyttää kuvia varmuuskopiona, jotta voit käyttää niitä tulevaisuudessa, tai haluat jakaa niitä ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Onneksi valokuvien siirtäminen Lumian ja tietokoneen välillä on melko yksinkertaista. Tässä artikkelissa kerromme, miten se voidaan tehdä.

  1. Kytke Lumia-tietokoneeseen

  Ensimmäinen askel valokuvien siirtämisessä Lumian ja tietokoneen välillä on kytkeminen Lumia tietokoneeseen USB-kaapelilla. Kun olet tehnyt sen, Lumia ilmoittaa, että se yrittää muodostaa yhteyden tietokoneeseen.

  2. Valitse ”Tallenna puhelimessa”

  Kun Lumia on kytketty tietokoneeseen, näet ilmoituksen, joka kehottaa sinua valitsemaan, mitä haluat tehdä Lumia-puhelimellasi. Valitse ”Tallenna puhelimessa”, ja Lumia aloittaa valokuvien tallentamisen tietokoneellesi.

  3. Selaa valokuvia tietokoneellasi

  Kun Lumia on valmis tallentamaan kaikki valokuvasi tietokoneellesi, näet ne tiedostokansiossa, jonka olet määrittänyt tallennusprosessin aikana. Selaa valokuvia tietokoneellasi ja tarkista, että ne on tallennettu oikein.

  Jos huomaat, että yksi tai useampi valokuva puuttuu, voit yrittää tallentaa ne uudelleen tai tarkistaa Lumia-puhelimesi valokuvakansiot, jotta voit varmistaa, että kaikki kuvat ovat siellä.

  4. Muodosta yhteys pilvipalveluihin

  Jos haluat käyttää pilvipalveluita, voit tallentaa valokuvia myös niihin. Lumia-puhelimesi voi yhdistää suosituimpiin pilvitallennuspalveluihin, kuten Google Driveen, Dropboxiin tai OneDriveen. Tämä tekee valokuvien tallentamisesta erittäin helppoa, sillä sinun tarvitsee vain määrittää yhteys pilveen ja siirtää kuvat sinne.

  5. Käytä sovelluksia

  Monilla tietokoneen sovelluksilla on integroitu ominaisuus, joka sallii valokuvien siirtämisen Lumialta tietokoneelle. Voit esimerkiksi käyttää Windowsin kuvan- ja videonsiirtosovellusta (Windows Photos and Videos App), joka löytyy Windows 10:stä.

  Taikka voit ladata sovelluksia suoraan Lumia-puhelimeesi Microsoft Storesta. Lataa sovellus, joka sopii tietokoneellesi ja Lumiallesi, ja noudata sen antamia ohjeita.

  Valokuvien siirtäminen Lumialta tietokoneelle on erittäin helppoa. Kun olet seurannut yllä olevia ohjeita, olet valmis siirtämään valokuvia missä tahansa tilanteessa ja jakamaan niitä ystävien ja perheen kanssa. Ole kuitenkin tarkka tallennusprosessissa, ja varmista, että kaikki valokuvat on siirretty oikein. Näin varmistat, että et menetä mitään tärkeitä muistoja.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.