Miten Siirtää Rahaa Paypal Tililtä Pankkiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:51 pm #4982

  +
  Miten siirtää rahaa PayPal-tililtä pankkiin

  PayPal on yksi suosituimmista digitaalisista maksutavoista maailmassa, jonka avulla voi lähettää ja vastaanottaa rahaa helposti ja turvallisesti. Kun käytät PayPal-tiliäsi liiketoimien tekemiseen, sinulla saattaa olla varoja tilillä, joita haluat siirtää omalle pankkitilillesi käteisvaroina. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten voit siirtää rahaa PayPal-tililtäsi pankkitilillesi.

  Kuinka lisätä pankkitili PayPal-tilillesi

  Ennen kuin voit siirtää varoja PayPal-tililtäsi pankkitilille, sinun on lisättävä pankkitili PayPal-tilillesi. Tämä on helppoa tehdä seuraavasti:

  1. Kirjaudu PayPal-tilillesi
  2. Napsauta kohtaa ”Lisää pankkitili” pankki- ja luottokortit -välilehdeltä
  3. Syötä pankkitilisi tiedot ja tallenna muutokset

  Kun pankkitilisi on yhdistetty PayPal-tiliisi, varat voidaan siirtää pankkitilillesi.

  Kuinka siirtää varat PayPal-tililtäsi pankkitilillesi

  Kun pankkitilisi ja PayPal-tilisi on yhdistetty, voit siirtää rahaa seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään PayPal-tilillesi
  2. Napsauta kohtaa ”Siirrä rahaa”
  3. Valitse pankkitilisi, jolle haluat siirtää varat, ja kirjoita summa, jonka haluat siirtää.
  4. Varmista, että antamasi tiedot ovat oikein, ja käynnistä siirto.

  Raha siirtyy tavallisesti pankkitilillesi muutaman päivän kuluessa siirron käynnistämisestä. Siirtomaksua ei yleensä veloiteta rahansiirrosta PayPal-tililtäsi pankkitilillesi.

  Mikäli sinulla on tarve siirtää suurempia summia rahaa, PayPal tarjoaa myös useita muita vaihtoehtoja, kuten tilisiirtoja SWIFT:n välityksellä tai muutaman päivän sisällä tapahtuvia pikasiirtoja, joissa on kuitenkin siirtomaksu.

  Huomioi seuraavat asiat rahansiirtoja tehdessä

  Muutamia asioita on tärkeä muistaa, kun siirrät varoja PayPal-tililtä pankkitilillesi:

  – Varmista, että kirjoitat oikean pankkitilisi numeron. Jos kirjoitat väärän numeron, siirto saattaa mennä väärälle tilille etkä saa varojasi takaisin.
  – Vaikka PayPal ei yleensä veloita siirtomaksua, on hyvä tarkistaa, että pankkisi ei veloita siirtomaksua rahansiirrosta. Maksut vaihtelevat pankkien välillä, mutta ne ovat yleensä melko pieniä.
  – Jos sinulla on määräaika siirtää varoja, varmista, että käynnistät siirron tarpeeksi ajoissa. Vaikka siirto tavallisesti vie vain muutaman päivän, se voi kestää pidempään osana käytäntöjä globaalien rahansiirtojen osalta.

  Yhteenveto

  PayPal on käytännöllinen ja turvallinen tapa lähettää ja vastaanottaa rahaa verkossa. Kun olet lisännyt pankkitilisi PayPal-tiliisi, voit siirtää varat helposti ja nopeasti tilillesi. Muista tarkistaa, että kirjoitat oikean pankkitilinumeron ja että pankkisi ei veloita siirtomaksua. Jos tarvitset lisätietoja PayPal:n toiminnoista, voit etsiä tarkempia ohjeita PayPal:n verkkosivuilta tai ottaa yhteyttä PayPal:n asiakaspalveluun.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.